2777
2789

سلام دوستای گلم.☺

ما یه خرده جوز قند درست کردیم 😋( همون که هلو رو پوست میگیرن هسته شو درمیارن و به جای هسته گردو میزارن و 2باره  میبندن میزارن خشک شه) 👉<توضیح مختصر برای اونایی که نمیدونستن جوز قند چیه.>

حالا مثل اینکه یه خرده زیادی خشک شده.😕

الان باید چیکار کنم که نرم تر شه کسی راهی بلده؟

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

بد نمیشه؟ اخه خیس میشه اینجوری

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جالب 

ما باغ هلو و شلیل داریم تا حالا نمیدونستم میشه این کار رو کرد

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
چه جالب  ما باغ هلو و شلیل داریم تا حالا نمیدونستم میشه این کار رو کرد

واقعا؟؟؟؟

حتما درست کن خیلی خوشمزه و مقویه.

فقط هلوت باید هلوی سفید باشه. اسم دیگه اشم الگ باشه به گمونم

واقعا؟؟؟؟ حتما درست کن خیلی خوشمزه و مقویه. فقط هلوت باید هلوی سفید باشه. اسم دیگه اشم الگ باشه به ...

تقریبا همه نوع هلویی داریم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

عزیزم جوز قند باید وسطش قندهم  بزاری خشک بشه

برای خشکی هم 

تو نایلون کن

بخار کنه بافتش نرم میشه دریخچال

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
عزیزم جوز قند باید وسطش قندهم  بزاری خشک بشه برای خشکی هم  تو نایلون کن بخار کنه بافتش ...

مرسی گلم.

اون مشکل حل شده یه کوچولو اب زدم بهش ریختم تو سینی گذاشتم گوشه ی بخاری نرم شد خوردیم رفت😉