2777
2789
منم اون پیامو دیدم شبا خواب ندارم حالا تو میتونی خودتو خالی کنی من گریه هم نمیتونم بکنم شوهرم همش می ...

در چه حده لکاش؟ من میگم واسه خانوما خیلی بدتره اسن موضوع  یه دکتری صحبت میکرد میگفت این بیماری احتیاج به مشاوره و روانشناسیم داره چون کسایی که دچارش میشن زمان میبره تا کنار بیان باهاش چون اعتماد به نفسشون صفر میشه من هزار جور فکرو خیال میاد تو سرم خدا رحم کنه بهمون به شوهرم گفتم قرص استرس بخره بیاره اونو کنترل کنم اول کخ بدتر نکنه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رفتی دکتر بیا خبر بده داروهاتم بگو 

من فعلا یه پماد دارم استفاده میکنم گفت دوماه دیگه بیا ولی ازین دکتره بتونم وقت بگیرم خیلی خوب میشه ولی میگن واسه چندماه دیگه وقت میده

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
همسرم کلا استرسیه تقصیر من نیست بیماریه شما کنترل شده؟

بله تقریبا

ولی درمان نداره فقط یک راه وجود داره که کلا پماد منوبنزن بزنه و سفید بشه.

البته من خودم سفیدم معلوم نیست لک ها منو ببینی و ندونی متوجه نمیشی ولی اگه پوست تیره باشه خیلی معلومه

سعی کن بهش روحیه و حس ارزشمندی بدی تو روخدا اینجوری رفتار نکن

من فعلا یه پماد دارم استفاده میکنم گفت دوماه دیگه بیا ولی ازین دکتره بتونم وقت بگیرم خیلی خوب میشه و ...

والله هنوز کمه دکتر هم گفت میره از آینده میترسم الن کمه مشکلی نیس....

خداوندا مراقبه پسرم باش
نه بخاطر زیبایی بخاطر نگاهای مردمو  خوشحالی خانواده شوهرو دشمنا من که نمیدونم شما چجوری هستین ا ...

نه من شدید نیستم چون خودم سفیدم خیلی معلوم نیست لکام

سعی کنین کسی نفهمه با ارایش من هنوز نذاشتم کسی بفهمه اصلا متوجه نشدن میگم خیلی معلوم نیست

پمادت کلوتریمازول هست اسمش؟

نه یه چیز دیگس اسمش این نیس

بله تقریبا ولی درمان نداره فقط یک راه وجود داره که کلا پماد منوبنزن بزنه و سفید بشه. البته من خودم ...

اخه پیشش نشون نمیدم ولی از درون داغونم براش خیلی ناراحتم 

خداوندا مراقبه پسرم باش
نه من شدید نیستم چون خودم سفیدم خیلی معلوم نیست لکام سعی کنین کسی نفهمه با ارایش من هنوز نذاشتم کسی ...

ببخشید یه سوال دارم عزیزم داروهایی که دکتر داده واسه همسر من واسه پیسی هست؟

خداوندا مراقبه پسرم باش
نه من شدید نیستم چون خودم سفیدم خیلی معلوم نیست لکام سعی کنین کسی نفهمه با ارایش من هنوز نذاشتم کسی ...

خب دیگه شما خودت سفیدی میگی معلوم نیس من خودمم پوستم گندمیه اما دستم که در معرض افتاب تیره شده کاملا محسوسه اگه پر بشه فاجعس هنوز چندتا لک در حد سر سوزن کوچیک رو دستمه اما میترسم پر بشع نتونم وارد جامعه بشم نتوتم دست بچمو بگیرم برم مهد یا هیچ جای دیگه چون مردم تو خیابون صددرصد نگاه میکنن خیلیا بی فرهنگن و ممکن توهین کنن هزاران فکرو خیال تو سرمه که میترسم اینده بچمم تحت تاثیر قرار بگیره اوناییم که یه دست سفید میشن باید از افتاب دوری کنن اونم کلی عوارض داره این چه کوفتی بود خدایا

فقط خدا خدا میکنم پیسی نباشه

حالا باز بدن باشه و تو دید نباشه یه چیزی اما صورت و دستا وحشتناکه

مدوپروک

بله همینه گفتن اینو دوماه بزن بعد بیا ببینیم چطور میشه چون کوچیکن

ببخشید یه سوال دارم عزیزم داروهایی که دکتر داده واسه همسر من واسه پیسی هست؟

پیسی که دارو نداره اینا همه واسه اینه که رنگدانه های پوست برگرده