2777
2789
دخترمو نه اون شبیه اگزما بود ولی خودمو لک سفید داشتم اره با اون دستگاها تو اتاق تاریک نگاه کردن ولی ...

شکر عزیزم الهی هیچ کس اینجور استرس ها که آدم و به وحشت میندازه گرفتار نشه از ۲ماهگی دلم آویزون بود الن ۲سالش شد به اسرار من بردم دکتر 

شکر عزیزم الهی هیچ کس اینجور استرس ها که آدم و به وحشت میندازه گرفتار نشه از ۲ماهگی دلم آویزون بود ا ...

اره واقعا خدا سر هیچکس نیاره من شبو روز گریه میکردم ورم داشتن بردن شمال حالو هوام عوض شه نمیدونی چه ها بر من گذشت وقتی دکتر گقت این به صورت نمیزنه حالم خوب شد اما وقتی دکتر اخری گفت اینا هیجی نیس و ابگوشتو چغندر بخور پاک میشه و پیسی نیس انگار دنیارو دادن به من یعنی اون لحظه تو پوست خودم نمیگنجیدم

اون لحظه رو واسه همه بیمارا ارزو میکنم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا خدا سر هیچکس نیاره من شبو روز گریه میکردم ورم داشتن بردن شمال حالو هوام عوض شه نمیدونی چه ...

سلام من دارم دق میکنم میخام جواب کنم خاستگارمو درصورتی که داره درست میشه و واقعا منو میخاد ولی نمیتونم بخاطر این مشکل میترسم ازدواج کنم توروخدا میگی دکترایی که رفتی کی بودن؟من نوبت بگیرم😭

سلام من دارم دق میکنم میخام جواب کنم خاستگارمو درصورتی که داره درست میشه و واقعا منو میخاد ولی نمیتو ...

دکتر علیرضا قریب تو مرزداران

انشالله که چیزی نیس عزیزم 

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
دخترمو نه اون شبیه اگزما بودولی خودمو لک سفید داشتم اره با اون دستگاها تو اتاق تاریک نگاه کردن ولی م ...

سلام  لکه ها کجای بدنتون بود ؟ واقعا لک پیسی نمونه برداری داره ؟ 

من هم زیر بقلم لک افتاده دکتر رفتم با لامپ دید و گفت التهاب هست و پیسی نیست،  ولی بازم نگرانم و استرس دارم  دو ناه پماد قارچ زدم ولی اثر نکرد ،کاش دکتر منم نمونه میگرفت