2777
2789

شوهرم دوستم نداره یه حقیقت تلخی که هرچی هم سعی میکنم انکارش کنم بازم رهام نمیکنه ....ده ساله ازدواج کردیم به روش سنتی اوایل اینطوری نبود اما چندین ساله به نتیجه رسیدم اصلا دوستم نداره نه اینکه کسی دیگه را بخواد اما منم نمیخواد کلا آدم خودخواهیه هیچ وقت نمیتونه عاشق باشه یه بچه ۶ساله دارم...ظاهرا زندگی آرومی داریم آدم بدی نیست هیچ‌بدی شاخصی نداره جز بی توجهی به من ذره ذره احساس میکنم دارم خورد میشم هیچ‌کس باور نمیکنه تو زندگی من ممکنه همچین غم بزرگی باشه نه موقع مریضیم نه خستگیم هیچ‌وقت نگرانیش را واسه خودم ندیدم امشب بهش گفتم ضعف دارم و حلو تلویزیون خوابم رفت الان پاشدم میبینم برقارو خاموش کرده و رفته خوابیده اصلا نمیگه شاید من بیهوش شده باشم!با اینکه هیچ مشکل خاصی بینمون نیست همیشه از درون میشکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر اینقدر شوهر م سرد بشه بهم 

قیدشو میزنم اگر ده تابچه هم داشته باشم 

چون خودمم آدمم

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

ای بابا

خیلی سخته

این مشکل خیلی از ما خانوماست

سعی کن  باهاش صحبت کنی

یا یه طوری ناراحتیت رو نشونش بدی  یه جوری بتونی متوجه کنیش

اگرم هر کاری کردی نشد کلاً به یه ورت نباشه خودتو بزن به بی خیالی  برای خودت و دل خودت زندگی کن

تو این تلخی رو داری تجربه میکنی 

و میتونی عشق رو به خونت بیاری 

نگو نمیشه چون کار نشد نداره و خیلی از این چیزا دیدم که تونستن

پس نذار بچه ی تو بی محبت و سرد بزرگ شه و معنی عشق رو نفهمه 

بزاز بچه تو خونه واسش مامن عشق و آرامش باشه 

و خودتم لذتشو میبری

🚫 لایک نکن 🚫
خب قبل از خوابت حلوا رو درست میکردی شاید شما هم نسبت بهش سردی 

نه من همیشه خیلی باهاش خوبم دوسش دارم اما اون نه 

از لحاظ جنسی و...مشکلی نداریم ولی بهم کلا بی توجهه

بچه داری؟

اره ۸ساله هست تازه من سرد نیست  اما بخاطر رفتارای خانواده ش ( با اینکه شوهرم طرف من هست ) بخدا داره سرد میشم نسبت به همسرم 

اون میگه کارای بدشون به پای من ببخش جبران میکنم  اما من نمیتونم حقیقت

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند
تو این تلخی رو داری تجربه میکنی  و میتونی عشق رو به خونت بیاری  نگو نمیشه چون کار نشد ند ...

ظاهر زندگیمون شاد و آرومه یه خانواده شاد بچم هیچی نمیدونه فقط خودم میفهمم با رفتارهایی که یه زم انتظار داره و ریز ریز انتظاراتش سرکوب میشه تا ابان هم همینکارو کردم حتی خودمم گول میزنم که دوستم داره ولی هرچند وقت یکبار مجدد متوجه حقیقت تلخ میشم

بنظرم قاطع باهاش حرف بزن 

موظف و مسوول در برابر شماوبابت رفتارش باید دلیل بیاره باید بگه دلیل رفتاراش چیه بنظرم هیچی بهتر از شفاف سازی نیست 

چرا نقش بازی کنی که هیچی نشده