2777
2789

چرا پذیرش بچه دوم انقدر برام سخته هرکی بود دو روز غصه میخورد بعد دیگ تمومش کیکرد من بازده هفتمه از ۶هفته دارم حرص میخورم بچم کوچیکه ۱۴ماهه😭😭حامله ام خدایا منو بکش خدایا  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینطوری نگو کاریه که شده سعی کن هر موقعیتی پیش میاد برات بفکر بعدش باشی ک باید چیکار کنی ن اینکه همش بزنی تو سرو کله خودت مطمئنم بدنیا بیاد از اولیم بیشتر دوسش داری

بذار بیتد اینقدر عزیز میشه حد نداره منم دخترم 1سال و نیمش بود باردار شدم خودمو میزدم ماه های اول که بیوفته اما دیگه موند الان بیشتر از دختر اولم دوسش دارم ایتقدر عزیزه و پر از خیر که هرجا میبرمش محاله برا طرف اتفاق خوب نیوفته

درک میکنم 

ولی باید کنار بیایی عزبزم 

منم بچه ناخواسته داشتم داغون شدم ولی الان بزرگ شدن و عصای دست من ن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻