2777
2789

با وجود خوردن دارو بازم تو فاز شیدایی یا افسردگی میرید. یا ثابتید ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هستم دارو نمیخورم عوارضش زیاده توهم میزنم

نه من می خوام ببینم کسی که دارو می خوره حالش چه طوربه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
هستم دارو نمیخورم عوارضش زیاده توهم میزنم

دخترم ببخشیدسوال شدبرام ...روانشناسی ولی دارونمیخوری؟؟؟ 

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

شیدایی یعنی عاشقی آیا اختلال دو قطبی عاشقی داره؟

شیدایی فقط عاشقی رو شامل نمیشه 

ولی اره هی عاشق این و اون میشی  یکی از علائماشه البته همه ندارن 

دخترم ببخشیدسوال شدبرام ...روانشناسی ولی دارونمیخوری؟؟؟

بله نمیخورم 

دپاکین و رسپیردون بود داروهام باعث مسخ واقیعت میشد و توهم آپنه خواب 

دیگ نخوردم 

چون برای من ارثی هست کنار اومدم باهاش

شیدایی فقط عاشقی رو شامل نمیشه ولی اره هی عاشق این و اون میشی یکی از علائماشه البته همه ندارن

عزیزم عشق یدونه است عشق قدرتمنده و هیچ وقت به این و اون منتقل نمیشه که هی آدم عوض کنی اون هوسه😅

بله نمیخورم دپاکین و رسپیردون بود داروهام باعث مسخ واقیعت میشد و توهم آپنه خواب دیگ نخوردم چون برای ...

خداشفای خیربده خیلی ناراحت شدم دخترمنم مشکل شماروداره خیلی گناه داره .....لعنت به این ارث .....

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

عزیزم عشق یدونه است عشق قدرتمنده و هیچ وقت به این و اون منتقل نمیشه که هی آدم عوض کنی اون هوسه😅

حالا اسمش هر چی هست 

همش فکر میکنی از این خوشت اومده. از اون خوست اومده