2777
2789
عنوان

سیتی آنژیو قلب چی رو مشخص میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23367 بازدید | 167 پست
اگه تونستی شهرستان عمل نکن عمل دردناکی نیست اما قلبه به هرحال بهتره امکانات و بهترین پزشکا بالاسرت ب ...

نه اصلا

اگه بگن عمل که همون تهران،

اگه به مشکل مادرزادیم مربوط باشه، و بگن باید عمل بشی، دکتر ماندگار عملم کنه

اگر نه که همین دکتره، ولی خیلی با تاسف نگاهم میکرد انگار مثلا عمرم خیلی کوتاهه و زیاد فرصت ندارم

خیلی دلش سوخته بود برام

البته ده میلیون تومن هم پیاده شدم

اما بدجوری با ناامیدی نگاهم میکرد

گفت اصلا نباید از پله بالا بری،نامه مینویسم از کلاس هم خارجت کنن

🌻🍃💕
برا منم توانیره برا منم کراواتی هست و توی ساختمان شماره۴ طبقه‌ی بالا هست و دوتا بخش روبروی هم هست ...

پس احتمالا همونجاست یه ساختمونه که همشون متخصص اریتمی هستن پزشکت هرکدوم باشه با بقیه متخصصا که یه تیمن عمل میکنن 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا اگه بگن عمل که همون تهران، اگه به مشکل مادرزادیم مربوط باشه، و بگن باید عمل بشی، دکتر ماند ...

نگران نباش من یه بدشانسی اورده بودم اون رگ اضافه پشت قلبم بود و بهش دسترسی نداشتن به خاطر همین قضیه عملم پیچیده شد نگفتم نگران نشی این مورد من خیلی نادر بود 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
میدونم با فعالیت یا مریضی تشدید میشه فعلا که بهتون داروهای کنترل کننده میدن مثل پروپنالول تا نوبت عم ...

پروپرانول که دکتر قبلیمم داده بود

قبلا میخوردم تا یروز خوب بودم

اما الان هر سه چهار ساعت انگار اثرش تمام میشه، علائمم برمیگرده😔

🌻🍃💕
پروپرانول که دکتر قبلیمم داده بود قبلا میخوردم تا یروز خوب بودم اما الان هر سه چهار ساعت انگار اثر ...

میدونم به مرور شدید میشه دیگه منم اولش فقط وقتای ورزش حالم بد میشد بعدها نمیتونستم پاشم ظرف بشورم یا راه برم 

یکی دوتا دارو دیگه هم بهم دادن یادم نیست 

پس احتمالا همونجاست یه ساختمونه که همشون متخصص اریتمی هستن پزشکت هرکدوم باشه با بقیه متخصصا که یه تی ...

این قدش کوتاهه، خیلی آرام و متین، کراوات،

صبرکن فامیلیش روی هولتر زده

الان نگاه کنم بگم بهت

د‌کتر علیرضا قربانی شریف.

انقدر حالم بد بود اونشب، و انقدر معطل شده بودیم تو مطب دکتر ماندگار، که تمرکز نداشتم اصلا

🌻🍃💕
پروپرانول که دکتر قبلیمم داده بود قبلا میخوردم تا یروز خوب بودم اما الان هر سه چهار ساعت انگار اثر ...

تنها شانسی که ما اوردیم اینه که پیگیری کردیم و مشکلمون رو تسخیص دادن خیلیا هستن جوونن و اصلا دکتر نمیرن یا تشخیص نمیدن و تو یه فعالیت سنکوپ میکنن برو خدا رو شکر کن تسخیص دادن آریتمی هستی انگار خدا عمرتو از اول نوشته اصلا عمل ترسناکی نیست دوتا سیم از کشاله ران رد میکنن و تو بیهوشی هیچی متوجه نمیشی و درد هم نداری با اون دو تا سیم از طریق عروق وارد قلب میشن 

این قدش کوتاهه، خیلی آرام و متین، کراوات، صبرکن فامیلیش روی هولتر زده الان نگاه کنم بگم بهت د‌کتر ...

اره خودشه من اشتباهی گفتم نژاد ببخشید چند ساله میگذره 

میدونم به مرور شدید میشه دیگه منم اولش فقط وقتای ورزش حالم بد میشد بعدها نمیتونستم پاشم ظرف بشورم یا ...

خب من الان حد یکماهه که دیگه نمیتونم ظرف بشورم و گفتم بهت توی متنهای قبلی، از انجام کارهای شخصیم عاجزم😔.

حتی یک لباس میخوام عوض کنم به خدا میرسم

ظرف که اصلا نمیتونم بشورم.

حتی وقتی خوابیدم، رومو نمیتونم اینور اونور کنم و خودمو جابجا کنم، حالم بدمیشه و انگار دو نفر روم خوابیدن.

اصلا انگار همش بهم یک وزنه‌ی سنگین وصله و نمیذاره هیچ‌کاری کنم

🌻🍃💕
این قدش کوتاهه، خیلی آرام و متین، کراوات، صبرکن فامیلیش روی هولتر زده الان نگاه کنم بگم بهت د‌کتر ...

ببین من به خاطر اینکه این رگ پشت قلبم بود زندگیمو مدیون این دکترم ، خودش گفت سختترین عملی بوده که داشته و بهم گفت خدا نجاتم داده چند بار بعد عمل هم چکاپ داری بازم هولتر میذارن که مطمئن بشن کاملا خوب شدی هر بار رفتم پیشش گفت تو رو خدا نجات داده وقتی به هوش اومدم منو نبرده بودن تو ریکاوری و تو اتاق عمل نگهم داشته بودن و هر چهار تا دکتر ثندلی اورده بودن پشیته بودن بالای سرم تا به هوش بیام 

تنها شانسی که ما اوردیم اینه که پیگیری کردیم و مشکلمون رو تسخیص دادن خیلیا هستن جوونن و اصلا دکتر نم ...

شکرکنم؟تشخیص دادن؟😔

میدونی سالهاست من دارم چی میشکم

سالهاست از این دکتر به اون دکتر، از مطب گوارش و اعصاب روان و مغز اعصاب گرفته تا ..... دکتر گیاهی توی قم و ...

میدونی چندسال پیش تشخیص ام اس و تومور و ... داده بودن،

رفتم پیش گیو شریفی انقدر هزینه‌ها دادم، انقدر بالا و پایین‌ها رفتم، انقدر از طرف فامیل و همکار و این و اون قضاوت شدم که لوسه، خودشو میزنه به مریضی، هیکل به این بلندی و خوبی، مگه میشه نتونه راه بره و حالش بد باشه، همش خودشو میزنه به مریضی

🌻🍃💕
خب من الان حد یکماهه که دیگه نمیتونم ظرف بشورم و گفتم بهت توی متنهای قبلی، از انجام کارهای شخصیم عاج ...

میدونم چون خودمم همین بودم اولش داغ میشدم عرق میکردم سرم گیج میرفت انگار قند و فشارم میوفتاد دیگه نمیتونستم سرپا وایسم وای الانم که تعریف میکنم کامل برام تداعی میشه 

اصلا قهوه و کافیین نمیتونستم بخورم شب اگه کم میخوابیدم یه بدنم کم اب میشد حالم خراب بود 

ببین من به خاطر اینکه این رگ پشت قلبم بود زندگیمو مدیون این دکترم ، خودش گفت سختترین عملی بوده که دا ...

خدا رو شکر😢

خدا بهتون رحم کرده.

پس خودش هم عمل انجام میده؟

🌻🍃💕
شکرکنم؟تشخیص دادن؟😔 میدونی سالهاست من دارم چی میشکم سالهاست از این دکتر به اون دکتر، از مطب گوارش ...

منم زیاد قضاوت شدم شوهرم بهم میگفت از بس تنبلی و بخور و بخواب بودی به زور منو میبرد کوه که قوی بشم منم حالم خراب میشد کلی حرف میشنیدم 

تو کاراموزیام حالم بد میشد استاد میگفت داره از زیر درس و کلاس و کارکردن درمیره 

مادرشوه م میگفت عجب غلطی کردیم عروس ماما گرفتیم دم به دیقه ضربانشو میگیره ، عروس دیپلمه بگیرید ازین لوس بازیا نداره 

خدا رو شکر😢 خدا بهتون رحم کرده. پس خودش هم عمل انجام میده؟

اره عالیه دستش طلاست 

من باید با توجه به شرایطم عمل باز میشدم نذاشت خدا خیرش بده