2777
2789
عنوان

منو شوهرم کنار هم میخوابیم بدونی که دستمون بهم بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 7553 بازدید | 201 پست
ایشالا شوهرت سال ب سال بهت دس نزنع طلاقتم نده بچتم بهت نده بفهمی چی میکشم الهی سرت بیاد ی روز

خیلیا این بلاسرشون اومده ولی هرزگی نکردن ومتعهد بودن

پدر من معتاد وزن  باز ولاشی ودست به زن داشت

ولی مادرمن اصلا هرزگی نکرد چون تو ذاتش نبود

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییسسس الآنم هیچی نگو که میان می‌خورنت ! وضعیت جوریه که ما زن هستیم خجالت می‌کشیم تو خیابون راه بری ...

درسته خدا خودش یکی مثل خودشون سرراهشون بزاره. دخترا خیلی بی حیا شدن چند روز پیش جلو چشمم ی دختر ۲۰ساله با یک مرد ۴۰ساله معلوم بود زن بچه داره دوست شماره گرفت  اینم بگم دختره کرم ریخت تو مترو

آره میفهمممم اینکه خیانتتو توجیه میکنیی نمی‌فهمم .یک ثانیه چشماتو بذار رو هم و فکر کن دقیقا شوهرت ای ...

بچمو بده میرم ن بچه رو میده ن مهریه ن طلاق 

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

بچمو نمیده کجا برم ؟؟میگه تحمل کن حتی قبول هم داره مقصره توهم انقد قضاوت کن تا ی روز ب درد من دچار ش ...

باور کن خیلیا بدتر از شما هستن خیانت خیلی بده سعی کنید کلا توبه کنید من نمیگم شوهرتون بدون اشتباه هست بلکه اونم اشتباه کرده ولی شما هم اشتباه کردید در ضمن اگر با اون شخص ادامه میدادین هم چیزی براتون درست نمی شد چون مرد های واقعی هیچوقت با زن متاهل وارد رابطه نمیشن .

زمانی که شخصی خیانت می‌کنه به طرف مقابل خیانت نمیکنه بلکه به ذات خودش خیانت می‌کنه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

درسته خدا خودش یکی مثل خودشون سرراهشون بزاره. دخترا خیلی بی حیا شدن چند روز پیش جلو چشمم ی دختر ۲۰سا ...

میاره این سنت الهیه تازه این دنیا که اینه اون دنیا باید تاوان از هم پاشیدن زندکی ها رو پس بدن .مستند شنود یمی از قسمت های درباره همین بود 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
میدونم چی میگی درکت می کنم،،، اون اقاعه متاهله؟

دیگ خو باهاش نیستم ی مدت رفتم باهاش پسر مجرد بود تلفنی محبت میکرد بعدشم عذاب وجدان گرفتم جدا شدم ازش

ولی خیلی خوب بود من خیلی کمبود محبت دارم کاش شوهرم منو میدید کاش هرزه بود لاب لاش ی نوازشم منو میکرد 

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

درسته خدا خودش یکی مثل خودشون سرراهشون بزاره. دخترا خیلی بی حیا شدن چند روز پیش جلو چشمم ی دختر ۲۰سا ...

تا دختر نگه میو میو پسر نمیگه بیو بیو دخترامون متاسفانه دم دستی و بی حیا شدن ک آمار فساد میره بالا و از طرفی آمار ازدواج زیر صفره 

مامان یه آقا پسر گوگولی

چت دیدم بیشتر بود یا نه نمیدونم چندین ماه گذشتهمیگه پشیمونم ولی من هرروزم عذابه.شک همه وجودمو داره م ...

ولش کن بابا، امشب خوبیدی یه دستش بهش بزن هولش بده، بزرگواری کن،. شک چیه بابا، تو خودتی حالا اون هر اشتباهی خواسته بکنه، شاید بزرگیت تغییرش داد اگه نداد جدا شو 

الانم باترس این کلماتو مینویسیم تامیان گزارش میزنن مام تعلیق میشیم

دقیقا:)

نتیجه ی غفلت ماهاست همه چیو ربط دادن به اینکه به شما چه زندگی خودشونه در حالی که هر آدمی باید دو نوع رفتار داشته باشه دو نوع پوشش یکی فردی و دیگری اجتماعی .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بچمو نمیده کجا برم ؟؟میگه تحمل کن حتی قبول هم داره مقصره توهم انقد قضاوت کن تا ی روز ب درد من دچار ش ...

به دردت دچار بازم هرزگی نمیکنم

خیانت هیچ توجیحی نداره میفهمی یا نه

کسی متاهلی گوه میخوره خیانت کنه چه زن باشه چه مرد

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.