2777
2789
عنوان

سیتی آنژیو قلب چی رو مشخص میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23397 بازدید | 167 پست
میدونم چون خودمم همین بودم اولش داغ میشدم عرق میکردم سرم گیج میرفت انگار قند و فشارم میوفتاد دیگه نم ...

من گاهی بیهوش میشم و تا حالا چندین بار دست و پام جر خورده با وسیله برخورد داشته و  پاره شده،

سرم از پشت محکم کوبیده رو زمین، حتی یکبار تو حرم امام رضا بیهوش شدم.

الان که لرز دارم شدید

لرز تو پاهام 

عین پیرزن‌ها راه میرم

حتی فکم هم میلرزه.

بعد یه سوال دیگه دارم ازتون، من فراموشی شدید دارم

حالت سرمستی هم دارم سرم سبکه، حالت سکته و سنکوپ دارم همش.

فراموشی ذهنی ربط داره به این مسئله؟گاهی حتی اسم دوستان رو فراموش میکنم و مدام تمرکزم میره.

حتی توی جمع،آنی یادم میره موضوع حرفشون چی بود

🌻🍃💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیهوش نمیشدم فقط اون حالات بود و خس میکردم الان بیهوش میشم منم سبکی سر رو داشتم 

میتونه موثر باشه چون خون‌رسانی به اعضای بدن و مغز به خوبی انجام نمیشه 

منم حافظم ضعیفه ولی اینقد به این موضوع مرتبط نیست  

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
الهی😢پس شما هم داشتین ازین مسائل

بله تا دلت بخواد ولی وقتی فهمیدن مشکلم جدی بوده و ادا اصول نبوده خودشون شرمنده شدن چند بار ازم حلالیت گرفتن و گفتن پشت سرم خیلی حرفا زدن 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
بله تا دلت بخواد ولی وقتی فهمیدن مشکلم جدی بوده و ادا اصول نبوده خودشون شرمنده شدن چند بار ازم حلالی ...

بازخوبه

از من که کسی حلالیت نخواسته

و گاها سرکار همکارای حسود، بدتر هم شدن

🌻🍃💕
خداروشکر یعنی تا اخر عمر دیگه مشکلی پیش نمیاد؟

ممنونم 

نخیر دیگه مشکلی نیست من بعدش میترسیدم ورزش کنم چون تو ذهنم ورزش همراه با حال بد بود اما الان بدنسازی هم انجام میدم اون حالتها رفع شده کاملا نیاز به هیچ دارویی هم ندارم 

انشاالله به زودی مشکل شمام حل میشه انگار دوباره متولد میشی 

ممنونم  نخیر دیگه مشکلی نیست من بعدش میترسیدم ورزش کنم چون تو ذهنم ورزش همراه با حال بد بود ام ...

بهم گفت فعلا کیس عمل نیستی

دارو داده اما داروهاش پیدا نمیشه.

اسم و دلیل بیماریمون چی هست؟

🌻🍃💕
ممنونم  نخیر دیگه مشکلی نیست من بعدش میترسیدم ورزش کنم چون تو ذهنم ورزش همراه با حال بد بود ام ...

ممنونم عزیزجانم

همچنین شما

و همین‌طور ممنون از امیدی که بهم دادید

🌻🍃💕