2777
2789
عنوان

سیتی آنژیو قلب چی رو مشخص میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23282 بازدید | 167 پست
ضربانت بالا میره ؟؟ خودت حس میکنی ؟؟  من علائم شما رو داشتم اما میدونستم ضربانم بالا میره هر ب ...

سلام اره دقیقا.

انقدر هزینه روی دوشم گذاشتن هیچکدوم تشخیص نمیدادن،

الان دکتر بهم هولتر نصب کرده.

از پله که بالا میرم زیر چشمام سیاه میشه و میفتم، تو این مدت خیلی بدتر شدم و الان چندروزه که دیگه کارای شخصیمو هم نمیتونم انجام بدم،

همش افتادم و حتی در روز سطح هوشیاریم خیلی پایین میاد و خواب میرم

🌻🍃💕
ضربانت بالا میره ؟؟ خودت حس میکنی ؟؟  من علائم شما رو داشتم اما میدونستم ضربانم بالا میره هر ب ...

راه چاره‌م چیه؟

به نظرتون چطور درمان میشم

خیلی درمانده‌ام

حتی یک مانتو که میپوشم اگه یذره وزن داشته باشه، میخوام بیفتم و سنگینی و خستگی شدید میاد روم

هرلحظه حالت سکته یا سنکوپ دارم و روزی چندبار مرگ رو جلوی چشمام میبینم

چه کنم؟ ارزوی مرگ دارم بلکه رها بشم راحت بشم

🌻🍃💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اره دقیقا. انقدر هزینه روی دوشم گذاشتن هیچکدوم تشخیص نمیدادن، الان دکتر بهم هولتر نصب کرده. ...

منم بهم هولتر وصل کردن تا سه روز 

احتمالا شما هم ارتیمی داشته باشید اولش دکترا میگفتن استرسه اما یه پزشکی بهم یه متخصص اریتمی معرفی کرد اون تشخیص داد خدا خیرش بده عملش شبیه آنژیو ولی اسمش ابلیشن قلبه و راحته  

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
راه چاره‌م چیه؟ به نظرتون چطور درمان میشم خیلی درمانده‌ام حتی یک مانتو که میپوشم اگه یذره وزن داش ...

میدونم با فعالیت یا مریضی تشدید میشه فعلا که بهتون داروهای کنترل کننده میدن مثل پروپنالول تا نوبت عمل بزنن عمل سختی نیست اون رگ که مشکل داره رگ عروقی نیست رگ اعصابه اونو میسوزونن 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 
راه چاره‌م چیه؟ به نظرتون چطور درمان میشم خیلی درمانده‌ام حتی یک مانتو که میپوشم اگه یذره وزن داش ...

خیلی حالات بدیه یهو انگار گر میگیری و داغ میشی حالت بد میشه سرت گیج میره و میخوای غش کنی دقیقا میدونم چه وضعیه من وقتی رفتم پیش متخصص اریتمی گفت ضربانم ۱۷۰ تا هست و بهم میگفت همین که الان زنده ای و سرپایی معجزست تعجب میکرد که زنده ام و سریعا فرستادنم سی سی یو 

الان که بهت هولتر وصله اما بعد این چند روز هولتر رو بررسی میکنم و تشخیص میدن من رفتم پیش یه تیم پزشکی تو خیابان توانیر تهران خدا خیرشون بده چقدر باسواد و خوب بودن یه تیم متخصص اریتمی بودن که هر چهارتاشون تو اتاق عمل اومدن و با همکاری هم عمل میکردن 

الان پنج ساله ازون زمان میگذره و من حتی کوهنوردی و ورزش سنگین هم میکنم خوبم قبلا پای سینک که ظرف میشستم حالم خراب میشد حتی دارویی هم مصرف نمیکنم چون از معدود عملهاییه که بعدش دیگه نیاز به دارو نیست 

منم بهم هولتر وصل کردن تا سه روز  احتمالا شما هم ارتیمی داشته باشید اولش دکترا میگفتن استرسه ا ...

اره اریتمی هست

تشخیص که داده شده

اما هولتر گذاشتن که نوعش رو بفهمن و راه درمانی رو پیدا کنن.

چندتا قرص داده که اصلا پیدا نمیشن به شدت کمیاب هستن.

اما نمیدونم عمل بخواد یا نه،

یه چی بگم باور میکنی؟ وقتی میخوام راه برم، نیاز به عصا یا یه چوب دارم که بهش تکیه کنم، گاهی دیوار و میچسبم راه میرم سر کار.

اما وقتی تعطیلم و سرکار نمیرم خیلی بهترم.

علت آریتمی ادم چیه؟؟

شما عمل نکردی؟؟؟

اگه عمل کنیم تا اخر عمر درمان میشیم یا تا چندسال؟ باید بعدها مجدد عمل بشیم؟

🌻🍃💕
اره اریتمی هست تشخیص که داده شده اما هولتر گذاشتن که نوعش رو بفهمن و راه درمانی رو پیدا کنن. چندت ...

هولتر میذارن که تشخیص قطعی بشه ، بله گفتم عمل کردم یک بار برای همیشه و کامل درمان شدم تنها راهش عمله و حین عمل تشخیص میدن کدوم عصب قلبه 

هولتر میذارن که تشخیص قطعی بشه ، بله گفتم عمل کردم یک بار برای همیشه و کامل درمان شدم تنها راهش عمله ...

یعنی چی عصب قلبه؟؟

میشه بیشتر توضیح بدین؟

اخه اکو سالمِ سالم، نوار قلبی بدون مشکل، فقط توی تست ورزش به سرعت حالم بد میشد که اونو هم دوسه سال پیش دکتر قلب قبلیم گفته بود بخاطر مشکل مادرزادی قلبت هست که چندتا از رگها، بجای روی قلب، از زیر قلب رد شدن که فقط گاهی عضله‌ی قلب، چون روشونه، بهشون فشار وارد میکنه، همین.

اما امسال رفتم یجای دیگه و تشخیص اریتمی دادن

🌻🍃💕
منم بهم هولتر وصل کردن تا سه روز  احتمالا شما هم ارتیمی داشته باشید اولش دکترا میگفتن استرسه ا ...

دکترتون کی بود و کی عملتون کرد

چه سالی؟و هزینه‌اش چقدر شد

شرمنده سوال زیاد پرسیدم

🌻🍃💕
یعنی چی عصب قلبه؟؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ اخه اکو سالمِ سالم، نوار قلبی بدون مشکل، فقط توی تست ورز ...

بله قلب خودش یه اعصاب جدا از مغز داره و از مغز دستور نمیگیره اون اعصاب یا الکترود ها بهش دستور میدن طپش داشته باشه 

اگه یه الکترود اضافه باشه به جای اینکه یه بار دستور بده قلب بزنه دو بار دستور میده و ضربان رو دو برابر میکنه یا اگه اون عصب خوب کار نکنه ضربان قلب تنظیمش به هم میخوره حالا میان اون الکترود رو حین عمل الکتروفیزولوژی قلب تشخیص میدن و اون عصب اضافه رو که مشکل ایجاد کرده میسوزونن تو اکو نشون نمیده ، تو نوار قلب هم متخصص باید خیلی وارد باشه تشخیصش بده من ۴ تا متخصص قلب رفتم تشخیص ندادن فقط متخصص اریتمی تشخیص داد  

دکترتون کی بود و کی عملتون کرد چه سالی؟و هزینه‌اش چقدر شد شرمنده سوال زیاد پرسیدم

دکتر قربانی نژاد خیابان توانیر تهران اسم کوچیکش فک کنم علیرضا بود متخصص اریتمی قلب نمیدونم الان ایران باشن یا نه خودش میگفت فقط ایران کار نمیکنه مرتب و کراواتی بود 

بیمارستان دی که تو همون خیابان توانیر بود برام نوبت عمل زد دقیق مبلغش رو یادم نیست فک کنم بیست تومن شد 

بله قلب خودش یه اعصاب جدا از مغز داره و از مغز دستور نمیگیره اون اعصاب یا الکترود ها بهش دستور میدن ...

برا شما چه نوعی بود؟علائمتون چی بود؟

چندسال مریض بودین؟ و اولش قرص درمانی داشتین یا همون اول عمل کردین؟

🌻🍃💕

اگه تونستی شهرستان عمل نکن عمل دردناکی نیست اما قلبه به هرحال بهتره امکانات و بهترین پزشکا بالاسرت باشن 

دکتر قربانی نژاد خیابان توانیر تهران اسم کوچیکش فک کنم علیرضا بود متخصص اریتمی قلب نمیدونم الان ایرا ...

برا منم توانیره

برا منم کراواتی هست و توی ساختمان شماره۴ طبقه‌ی بالا هست و دوتا بخش روبروی هم هست

که توی یکی پذیرش شدم و تو یکی تست تیلت دادم و سریعا افتادم زمین.

اصلا تست‌های دیگه رو نگرفت.

فامیلی دکتر نمیدونم چیه ولی نژاد یا از همین پسوندها داره

🌻🍃💕
برا شما چه نوعی بود؟علائمتون چی بود؟ چندسال مریض بودین؟ و اولش قرص درمانی داشتین یا همون اول عمل کر ...

ضربان قلبم خیلی بالا بود علائمو بالاتر توضیح دادم اواخر حتی با راه رفتن هم حالم بد میشد حدود چهار پنج سال بود علائم داشتم اوایل فقط وقتی ورزش میکردم یا کوه میرفتم حالم بد میسد و تعجب میکردم چرا بقیه توان بدنشون بالاست چرا اینقد ضعیفم 

بله قرص هم مصرف کردم اما قرص درمانش نیست در واقع فقط جلو بالارفتن زیاد ضربان رو میگیره و یه جورایی تنظیم میکنه درمان اصلیش همون عمله  بالاتر گفتم پزشک تا حال منو دید و تشخیص داد بلافاصله دستور بستری تو سی سیو رو داد اما من اونجا نموندم و اومدم تهران چون خیلی ببخشید مثل موش ازمایشگاهی شده بودم دانشجوها میومدن بالاسرم و منو مجبور میکردن از تخت بیام پایبن حالم بد شه علائممو ببینن