2777
2789

یادتونه دوستای منحرفمون میگفتن اگ میخای ی پسر عاشقت شه باید باهاش باشی حتما...از اون لحاظ دیگه خودتون میدونید چیو میگم ...میخام بگم خاک تو سرتون کنن با این حرفاتون اگه ب این چیزا بود الان شوهرامون عاشقمون بودن😂😂 اینو منی ک یه زن شیطون بودم دارم بهتون میگم ...واقعا چرت میگفتن بهمون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂دنیای شیرین نوجوانی‌اگر به این چیزا بود الان باید با شوهرم عاشق معشوق میبودیم ک همش شانسه

همین ..😂😂.میگم چرا این طرف عاشق من نمیشه ...ب این نتیجه رسیدم باید شانس داشته باشی تا عاشقت بشن

همین ..😂😂.میگم چرا این طرف عاشق من نمیشه ...ب این نتیجه رسیدم باید شانس داشته باشی تا عاشقت بشن

ولی خداییش رابطه روی وابستگی تاثیر میذاره دو طرفه ها 

من تو نامزدی وابسته نبودم ولی از وقتی خانه دارم وابسته شوهرمم بعضی وقتا کلافه میشم

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

مرد ها انگار عشق و رابطه جنسی رو از هم جدا می بینن.

کلا مردی که واقعا زنش رو دوست داشته باشه و مثل رفیق باشن اما رومانتیک، من ندیدم. 

وضعیت غم‌انگیزیه. برای همین از مرد ها دلسرد شدم.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

مرد ها انگار عشق و رابطه جنسی رو از هم جدا می بینن.کلا مردی که واقعا زنش رو دوست داشته باشه و مثل رف ...

حالا ک شد سی سالمون عشقم تجربه نکردیم حالا عشق و رابطه جنسی اشون جدا شد....هی خدااااا

هعییی... شاید یه مرد رویایی پیدا بشه

پیدا نمیشه هر زنی اطرافه چهره اش پر از غمه...فقط بچ ها شادن ک ب مردا نارو میزنن و خیانت مردا هیچ جاشون نیس یه مرد درست ندیدم حتی پدر و برادرم پدر همسرم برادر شوهرام عموهام 

پیدا نمیشه هر زنی اطرافه چهره اش پر از غمه...فقط بچ ها شادن ک ب مردا نارو میزنن و خیانت مردا هیچ جاش ...

آره من هم نگاه کردم و همچین مردی ندیدم. پناه می برم به شوهر تخیلی پس حالا که اینطوره مثل طرفداران کیپاپ 😖

کاربری دست ۷ نفره. ❕