ماندانامامان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 170 عنوان بچه ها یادتونه دبیرستان میگفتن اگه میخای یکیو عاشق خودت کنی 178 بازدید | 13 پست یادتونه دوستای منحرفمون میگفتن اگ میخای ی پسر عاشقت شه باید باهاش باشی حتما...از اون لحاظ دیگه خودتون میدونید چیو میگم ...میخام بگم خاک تو سرتون کنن با این حرفاتون اگه ب این چیزا بود الان شوهرامون عاشقمون بودن😂😂 اینو منی ک یه زن شیطون بودم دارم بهتون میگم ...واقعا چرت میگفتن بهمون 1404/08/17 | 14:54 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مدیسا123 عضویت: 1404/01/12 تعداد پست: 78 سلام ی برنامه هست اسمش (داریک) هست ۱۰ سوت طلا میده نیازی به خریدی چیزی هم نیست کد معرف رو هم باید حتما بزنی: 838019میتونی برنامه رو هم از مایکت دانلود کنی
اوج_آسمان عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 68148 😐🙄🫴 در ره دل، چه لطیفست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei
pumpkin202 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 3884 😂😂دنیای شیرین نوجوانیاگر به این چیزا بود الان باید با شوهرم عاشق معشوق میبودیم ک همش شانسه کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان
زمین_واژگون عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 6962 سلام ی برنامه هست اسمش (داریک) هست ۱۰ سوت طلا میده نیازی به خریدی چیزی هم نیست کد معرف رو هم باید حت ... عزیزم وسط تاپیک دیگران اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫
ماندانامامان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 170 😂😂دنیای شیرین نوجوانیاگر به این چیزا بود الان باید با شوهرم عاشق معشوق میبودیم ک همش شانسه همین ..😂😂.میگم چرا این طرف عاشق من نمیشه ...ب این نتیجه رسیدم باید شانس داشته باشی تا عاشقت بشن
pumpkin202 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 3884 همین ..😂😂.میگم چرا این طرف عاشق من نمیشه ...ب این نتیجه رسیدم باید شانس داشته باشی تا عاشقت بشن ولی خداییش رابطه روی وابستگی تاثیر میذاره دو طرفه ها من تو نامزدی وابسته نبودم ولی از وقتی خانه دارم وابسته شوهرمم بعضی وقتا کلافه میشم کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 6587 مرد ها انگار عشق و رابطه جنسی رو از هم جدا می بینن.کلا مردی که واقعا زنش رو دوست داشته باشه و مثل رفیق باشن اما رومانتیک، من ندیدم. وضعیت غمانگیزیه. برای همین از مرد ها دلسرد شدم. کاربری دست ۷ نفره. ❕
ماندانامامان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 170 مرد ها انگار عشق و رابطه جنسی رو از هم جدا می بینن.کلا مردی که واقعا زنش رو دوست داشته باشه و مثل رف ... حالا ک شد سی سالمون عشقم تجربه نکردیم حالا عشق و رابطه جنسی اشون جدا شد....هی خدااااا
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 6587 حالا ک شد سی سالمون عشقم تجربه نکردیم حالا عشق و رابطه جنسی اشون جدا شد....هی خدااااا هعییی... شاید یه مرد رویایی پیدا بشه کاربری دست ۷ نفره. ❕
ماندانامامان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 170 هعییی... شاید یه مرد رویایی پیدا بشه پیدا نمیشه هر زنی اطرافه چهره اش پر از غمه...فقط بچ ها شادن ک ب مردا نارو میزنن و خیانت مردا هیچ جاشون نیس یه مرد درست ندیدم حتی پدر و برادرم پدر همسرم برادر شوهرام عموهام
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 6587 پیدا نمیشه هر زنی اطرافه چهره اش پر از غمه...فقط بچ ها شادن ک ب مردا نارو میزنن و خیانت مردا هیچ جاش ... آره من هم نگاه کردم و همچین مردی ندیدم. پناه می برم به شوهر تخیلی پس حالا که اینطوره مثل طرفداران کیپاپ 😖 کاربری دست ۷ نفره. ❕