2777
2789
عنوان

هنوز حقوق نگرفتم اما همه بهم میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 24 پست
بهش اعتماد دارم خیلیم دوسش دارم تازه نهایتأ اگه نده از پول خودم کم کنن چیزی نمیشه ولی آخه من تازه ۳ ...

حق کاملا با شماست اخه سه روز خیلی کمه،،، بگو رفتم گفتن باید چندماه بگذره بعد وام میتونم بگیرم 

درآمدش چقدره؟ میتونه قسطشو بده؟

آره میتونه نتونه ا مشکلی نیست از حقوقم کم میکنن

ولی میگم از اینکه همش در مورد حقوق حرف میزنن داره اذیتم میکنه حتی از قبل اینکه قبول بشمم میگفتن الان بازم هی میگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش اعتماد دارم خیلیم دوسش دارم تازه نهایتأ اگه نده از پول خودم کم کنن چیزی نمیشه ولی آخه من تازه ۳ ...

نه عزیزم کاملا درست میگی چون به هر حال دلت میخواد از پولی که میگیری برات بمونه که خرج خودت کنی 

بعدم لازم نیست مرتب بگی کمکتون میکنم و فلان چون واقعا وظیفه ی پدرومادر هست شرایط فراهم بیارن بچه درس بخونه و ازش حمایت کنن بدون هیچ توقع مالی 

حالا خودت اگر دلت خواست هواشونو داشته باشی 

نه عزیزم کاملا درست میگی چون به هر حال دلت میخواد از پولی که میگیری برات بمونه که خرج خودت کنی بعدم ...

اصلا دلم نمیخواد از دستم ناراحت باشن ولی سر سفره دیگه عصیانی شدم داد زدم الان مامانم باهام سنگینه

دست خودم نبود واقعا از لحظه ای که قبول شدم یبار بابام گفته نصف حقوقت مال من بعد گفته شوخی کردم 

یبار مامانم گفته دیگه میتونیم بریم وسایل قسطی بیاریم 

یبار داداشم گفته وام خواستیم بگیریم تو ضامنم شو 

خواهرمم کلا تو قیافه اس 

من واقعا حس بدی دارم میگم نکنه دارم دلشونو میشکنم بعد با خودم میگم آخه مگه چقد دارم میگیرم که از همه طرف هی در موردش صحبت میکنن هنوز یه هزار تومنم نیومده رو کارتم 

بعد میگم نکنه اینطوری میکنم خدا قهرش بگیره 

اصلا دلم نمیخواد از دستم ناراحت باشن ولی سر سفره دیگه عصیانی شدم داد زدم الان مامانم باهام سنگینهدست ...

حق داری عزیزم 

بنظرم زیادی ازت توقع دارن حالا نمی‌دونم دلیل اینهمه توقع چیه واقعا ؟

چون حقوق زیادی نیست که هر کسی بخواد باهاش نقشه بکشه 

اونم حاصل زحمت خودته و کسی حق نداره درموردش صحبت کنه ...الآنم ناراحت نباش دیگه درموردش صحبت نکن تا کش پیدا نکنه و باعث کدورت نشه 

حق داری عزیزم بنظرم زیادی ازت توقع دارن حالا نمی‌دونم دلیل اینهمه توقع چیه واقعا ؟چون حقوق زیادی نیس ...

باشه عزیزم مرسی که به حرفام گوش دادی خودمم آروم شدم 💗🥲

ببین یه نصیحت بهت میکنم آویزه ی گوشت کن ،از حالا دلت واسه هیچکس نسوزه ،منم حقوقم خوب بود و سرکار میرفتم تومجردی ،هرچی جلوتر رفتم و راضی ترشون کردم توقعاتشون هی بیشتر شد ،وام ازدواجمو دودوستی تقدیمشون کردم ،گاز و تی وی نو براشون خریدم ،کل جهیزیمو خودم خریدم ،تازه شب عروسی که بابام،کل کادوها رو برداشت واسه خودش درحالیکه کل خرج شام و تالارو شوهرم داده بود ،فهمیدم چقدر اشتباه کردم که بهشون باج دادم ،تازه اونجا بود که اشتباهاتمو فهمیدم اما یکم دیر شده بود ،از همین اول کار واسه خودت احترام قائل باش ،درامد پدرتونم اگر بالای ۲۰ تومنه ،منطقی نیست که بخواد چشم به حقوق شما داشته باشه ،مگر اینکه خودت هوس کنی گهگاهی کادویی چیزی براشون بگیری ،وگرنه از الان به فکر پس انداز باش ،با حقوقت خورد خورد طلا بخر تا برای ازدواج و جهیزیه به مشکل نخوری