2777
2789
عنوان

بلاک به علت دعوت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو تاپیک قبلت هم نظر دادم

پیشنهاد دیگه م اینه که ، یه رفتاری کن خودش بفهمه ضر زده

مثلا بگو باشه

اتفاقا فلان روز ، فلان ساعت دارم پسرم رو میبرم پارک

اگه دوست داری ، پسرت رو بیار که با پسرم بازی کنه

من بودم اینو میگفتم

عزیزم نرو اصلا خوب حرف نزده بعدشم مگه شما غریبه ای که بچه ت تنها رو دعوت کنه 

همین جالبه نوشتم مدل حرف زدنشه بعد شش ماه اومدم نمیخواد دعوت کنه نهار نکنه حداقل نگه بچه تو بیار انگار من بچم اسباب بازی ببرم بچه این خوشحال شه

من بودم بهم بر می‌خورد، اگه مثلا میگفت امیرو بیار با محمد بازی کنه یه چی نکه پسرت رو بیاروالا زن گنده حرف زدن بلد نی

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

والا بازم دمش گرم دعوتت کرده 😐 چیز بدی نگفته حس دوستانه دار باهات 

والاجاری هاماتاپول داریم رفیقمونن  وهمش تلپ وقتی مثل الان تنهام نمیگه مردی بیاخونمون بیام اونجا

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
من بودم بهم بر می‌خورد، اگه مثلا میگفت امیرو بیار با محمد بازی کنه یه چی نکه پسرت رو بیاروالا زن گند ...

خوب اونم اسمشو گفته من نخواستم اسم بنویسم ولی یعنی چی مگه بچه رو بدون مادرش دعوت میکنن