من پدرم یک هفتس مریضه و یه شهر دیگه هستن و شوهرم میدونه گفتم حالش خوب نیست ولی یه زنگ بهش نزد منم این اواخر به خاطر اذیت های مادرشوهرم بهش زنگ نمیزنم ولی مریض نیستا نمیدونم به خاطر اون لج کرده یا چی کلا ادم سرد و غدی هس و بد اخلاق حتی با خانواده خودش الان من رفتم شهرستان به پدرم سر بزنم خونه مادرشوهدم شهر پدرم ایناس میخوام نرم خونش و بهش سر بزنم نظرتون چیه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببین تو همه ی خونه ها پیش میاد به هزار دلیل تو عمل انجام شده بذارش وقتی خونست بهش بگو میخوام به بابا زنگ بزنم ببینم حالش بهتره حرف که زدی با بابات گوشی بده دستش حرف بزنه اینجوری هم یاد میگیره یسری چیزا وظیفشه و هم پدرت خوشحال میشه و تم جلوی یه تنش و دعوا قهر و....... گرفته شده
روی دور لجبازی نندازین خودتونو...مثلا وقتی خونس زنگ بزن ب بابات احوالشو بپرس بعد بگو بله شوهرمم سلام میرسونه و تمام و اصلن نگو زنگ بزن زنگ بزن هیچی نگو چون بیشتر لج میکنه اسم پدرشم نیار ک اون مریض بوده و من رفتم .بزار دوباره ک مریض شدن بعد بگو تو اونموقع اینجوری کردی حالا منم یاد گرفتم
ه مگه بچس من بگم بهش گفتم بد حاله و هی میبینه زنگ میزنم حالشو می پرسم ۴۵ سالشه
خب گاهی ادم یادش میره نیازه یاداوری بشه بهش. شما میگفتی یه زنگ به بابا بزن حالشو بپرس بعد اگر نمیزد گله میکردی. الان اون تو خیال خودش میگه خانمم زنگ میزد حوال پرسی میکرد کافی بود دیگه نماینده خانوادمون بود. مردا خیلی تو این چیزا وارد نیستن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....