2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام زنگ نزد راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من همیشه خانوما عاقل تر بودن و هستن 

شما همینجا این لجبازی رو تمومش کن تا کشدار نشه 

وگرنه تا مدتها درگیرش میشین عزیزم 

به مادرشوهرت سربزن به همسرت هم بگو الان خونه مامانتم

ببین تو همه ی خونه ها پیش میاد به هزار دلیل تو عمل انجام شده بذارش وقتی خونست بهش بگو میخوام به بابا زنگ بزنم ببینم حالش بهتره حرف که زدی با بابات گوشی بده دستش حرف بزنه اینجوری هم یاد میگیره یسری چیزا وظیفشه و هم پدرت خوشحال میشه و تم جلوی یه تنش و دعوا قهر و....... گرفته شده

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

روی دور لجبازی نندازین خودتونو...مثلا وقتی خونس زنگ بزن ب بابات احوالشو بپرس بعد بگو بله شوهرمم سلام میرسونه و تمام و اصلن نگو زنگ بزن زنگ بزن هیچی نگو چون بیشتر لج میکنه اسم پدرشم نیار ک اون مریض بوده و من رفتم .بزار دوباره ک مریض شدن بعد بگو تو اونموقع اینجوری کردی حالا منم یاد گرفتم

بنظر من همیشه خانوما عاقل تر بودن و هستن  شما همینجا این لجبازی رو تمومش کن تا کشدار نشه  ...

اخه این ۱۵دسال همیشه همین بود اینا اگه یکم ادم بودن نباید میفهمیدن این ۱۴ سال عروس خوبی بود و ما بد بودیم چرا باید یه زنگ نزنن

یه سر برو زیاد نمون.

واسه اینکه با بابات صحبت کنه ام وقتی داری با همسرت تلفنی میحرفی یهو بگو گوشی و میدم بابا

ولی پدرت نفهمه که اینو کفتیا

بعد گوشیو بده.مجبور میشه حال و احوال کنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

روی دور لجبازی نندازین خودتونو...مثلا وقتی خونس زنگ بزن ب بابات احوالشو بپرس بعد بگو بله شوهرمم سلام ...

نه نگفتم پدرش فوت کرده اصلا دیگه به رو خودم نمیارم فقط نگه داشتم به موقع تلافی کنم

ه مگه بچس من بگم بهش گفتم بد حاله و هی میبینه زنگ میزنم حالشو می پرسم ۴۵ سالشه

خب گاهی ادم یادش میره نیازه یاداوری بشه بهش. شما میگفتی یه زنگ به بابا بزن حالشو بپرس بعد اگر نمیزد گله میکردی. الان اون تو خیال خودش میگه خانمم زنگ میزد حوال پرسی میکرد کافی بود دیگه نماینده خانوادمون بود. مردا خیلی تو این چیزا وارد نیستن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یاهم اگه میتونی تماس تصویری بگیر حالشونو بپرس بعد اگه اومد حرف زد ک بهتر دیدی اشاره میکنه ک ن ن بگو خوابه یا چ میدونم نیس...ولی بگو باشه یادم میمونه رفتارت عوضشو میگیرم

ببین تو همه ی خونه ها پیش میاد به هزار دلیل تو عمل انجام شده بذارش وقتی خونست بهش بگو میخوام به بابا ...

اخه زورم میاد بچه نیس که چند بار اینجوری کنم فک میکنه خیلی ادم مهمیه و تماسش چقد برا خانوادم مهمه ۴۵ سالشه من باید بهش یاد بدم

اخه این ۱۵دسال همیشه همین بود اینا اگه یکم ادم بودن نباید میفهمیدن این ۱۴ سال عروس خوبی بود و ما بد ...

دیگه عزیزم بعضیا بدجنسی توی ذاتشونه 

بقول مادربزرگم اینا رو با آب زمزم😁😁شستشو بدی هم آدم بشو نیستن 

زندگی به خودت زهر میشه ...میبینی ۱۵ سال از زندگیت گذشت 

چیکار میشه کرد ؟تغییز که نمیکنن 😣😣😣