2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام زنگ نزد راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 67 پست
یه سر برو زیاد نمون.  واسه اینکه با بابات صحبت کنه ام وقتی داری با همسرت تلفنی میحرفی یهو بگو ...

بخوره تو سرش نمیخوام زوری زنگ بزنه دفعات بد فک کنه چقد تماسش مهمه و سر اون لجبازی کنه

اخه زورم میاد بچه نیس که چند بار اینجوری کنم فک میکنه خیلی ادم مهمیه و تماسش چقد برا خانوادم مهمه ۴۵ ...

همیشه بچن عزیزم وقتی ۴۰ سال و اندی عوض نشده نمیشه اینجوری اعصاب خودت آرومه وگرنه اون که ناراحت نیست تویی که عصبی میشی مریض میشی شکسته تر میشی والا اونا که تکون نمیخورن

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گاهی ادم یادش میره نیازه یاداوری بشه بهش. شما میگفتی یه زنگ به بابا بزن حالشو بپرس بعد اگر نمیزد ...

خوب مامانش مریض بشه تا خودش نگه زنگ نمیزنم منم میم مثل خودشون

گر تو با بد، بدکنی، پس فرق چیست؟! 🍬💗

من خیلی خوب بودم باهاشون خیلی بهتر از بچه هاش خودشم اعتراف میکرد ولی اخرش چی شد با بعضی ادمادباید مثل خودشون برخورد کرد واقعا لیاقت ندارن یا حذفش کرد کلا

حالا مگه همسرت گفته بری خونه مادرش؟ اگه نگفته تو هم نرو ولی یه تماس با مادرش بگیر بگو اومدم پدرم حال ...

نه نگفته ولی نرم قیافه میگیره منم نمیرم ولی  زنگم نمیزنم

من باشم میرم ترجیح میدم کاری نکنم که کسی حرفی واسه گفتن داشته باشه

بعد اینکه ۱۵ سال رفتی و به موقعش دیدی اونا براشون مهم نیس که احترامت کنن چی بازم برات مهم میشه

خوب مامانش مریض بشه تا خودش نگه زنگ نمیزنم منم میم مثل خودشون

باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

رفتارهای بد رو با رفتارهای بد جبران نکنید این کار بچه هاست که تلافی میکنن شما بک خانم عاقل و بالغی ...

چون مادرش خیلی ادم تند و نمک نشناسیه گفتم که بعد ۱۵ سال خوبی جز بدی از مادرش ندیدم و دیگه اصلا بهش زنگ نمیزنم ولی می رفتم شهرستان یه سر بهش میزدم که اینسری نمیخوام برم

چون مادرش خیلی ادم تند و نمک نشناسیه گفتم که بعد ۱۵ سال خوبی جز بدی از مادرش ندیدم و دیگه اصلا بهش ز ...

شما به کار همیشگی ادامه بده

گر تو با بد ، بد کنی پس فرق چیست

گذشته رو فراموش کن و بدی ها رو بسپر به خدا تا جوابگو باشه

شما شان و شخصیت خودت رو فراموش نکن

شما ك خودتون دارید میگید سرده، حتی با خانواده ی خودش کلا اخلاقش همینه دیگه.  نیفتید روی لج و ...

اره سرده منم نمیخوام انرژیمو برای یه ادم سرد و نمک نشناس هدر بدم 

بعد اینکه ۱۵ سال رفتی و به موقعش دیدی اونا براشون مهم نیس که احترامت کنن چی بازم برات مهم میشه

نمیدونم من یه سالو خورده ایه شاید اگا ۱۵سال بهم بی احترامی شه نظرم عوض شه یه جایی منم دیگه نتونم تحمل کنم🙁

نه نگفته ولی نرم قیافه میگیره منم نمیرم ولی  زنگم نمیزنم

اتفاقا زنگو باید بزنی و بهشون بفمونی که پدرت مریضه. اگه نیان عیادت یا تماس با پدرت نگیرن برای احوال پرسی اون وقت تو طلبکار میشی

نمیدونم من یه سالو خورده ایه شاید اگا ۱۵سال بهم بی احترامی شه نظرم عوض شه یه جایی منم دیگه نتونم تحم ...

مطمئن باش هر ادمی یه صبری داری که تموم شه دیگه نمیتونه تحمل کنه حالا یکی یک سال یکی ۵ سال یکی ۱۰ سال ولی ارزش و احترام خودتو نگه دار خوب بودن باهاشون خوب باش اگه بی احترامی کردن بهت ازشون فاصله بگیر یا حالیشون کن که این رفتارشون رو نمی پسندی و نمی پذیری