2777
2789
عنوان

شوهرم به بابام زنگ نزد راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 67 پست
به شوهرت گفتی؟ باید ناراحتیتو بگی بگرنه روی هم تلنبار میشه خودت بیشتر اذیت میشی. نگو خودش باید بفهمه ...

ببین عزیزم من میگم ۱۵ سال براشون بهتر از دخترشون بودم جواب ندیدم واسه این میخوام مثل خودشون باشم براشون خیلیم براشون مهم نیس نه خوبی نه بدی البته من بلد نیستم بدی کنم نهایت اوج بدیم اینه که نمیرم بهش سر بزنم یا تماس نمیگیرم دیگه همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم ب بعضی ادما خوبی کردن نیومده، دقیقا شوهر من و خانواده اش اینجورین،اونم فقط برا من بدبخت و ...

افرین دقیقا همینه باید با بعضیا مثل خودشون بود محبت های منو میزاشتن به پای اینکه خودشون چقد ادم مهمی هستن 

یه بار خواهرشوهرم مریض بود هماسیش براش غذا پخته بود اورده بود ولی از خانواده خوش کسی براش کاری نکرد میگم افرین چه همسایه خوبی داره مادرشوهرم به جا اینکه بگه اره خوبه میگه اره زن خوبه و چون سطح خانوادگیش پایینه از نظر مالی و اجتماعی اینجوریه که غذا اورده 

راست میگی پس چیکار کنیم شما کجای بدنت داشت

من گردنم هست

خیلی تحقیق کردم هر دکتری با هر تخصصی هم بگید رفتم

تزریق نکنیدا تحریک میشه بدتر میشه

کلوئید تو کل دنیا شایع هست و هیچ درمان قطعی نداره

شما پیج emelijad رو برید بیوتی بلاگر هست دقیقا مشکل من و شمارو داره

هایلایتش رو بخونید تجربه های بقیه هم هست از هر گوشه دنیا

هیشکی نتونسته درمان کنه 

ببین شما تو جایگاه خودت(سوای همسر بودن) سعی کن انسان باشی(طرفت رو خدا قرار بده و نه همسرت)، لج بازی کلا بی فایدس، اما به نظرم خوبه با کلام خوش یادآور بشی که احترام باید دو طرفه باشه

ببین زندگی لج و لج بازی نیست شوهر منم سرده به زنگ زدن‌این‌جور مواقع که نیاز به زنگ هست مخصوصا اقوام خودن من میگیرم حرف میزنم بعد میگم فرزین هم میخواد حالتون بپرسه یا تسلیت بگه یا تبریک بگه گوشی میدم دسته شوهرم تو عمل انجام شده قرار میگیره .تو هم میری اون شهر روز دوم یک ساعت بعد ظهر برو برگرد .