2777
2789
عنوان

مجبورم کار نظافت مدرسه انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2577 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار افرین بهت زنی که بلده کار کنه اینجا فرقش با زنی که فقط خانه داره معلوم میشه این روزها میگذرن ...

پیام شما رو خوندم گریه ام گرفت..ممنون بابت قوت قلبی که بهم دادی

باید شروع کرد، از یک جایی شروع کنیدفقط، مهم نیست چه کاری، برای بهتر شدن اوضاع تلاش کنید همه، 

هرگز از چیزی که از دست دادین یا کسی که قبلا بودین نگران و ناراحت نباشید چرا که خدا مواظب شماست

موفق باشین عزیز پرتلاشم، اینده خیلی خوبه خیلی خوب.   

بدمکن، از گردش دوران بترس. 

خداقوت عزیزم.....

مهم اینه که تو داری تلاشت میکنی تا به همسرت و زندگیتون کمک بشه....

مادر منم مارو با سختی بزرگ کرد...اون روزها برای ما گذشتن...ولی مهربونی و گذشت و صبوری مادرم برای ما الگو شد....الانم خداروشکر وضع مالی مادرم خیلی خیلی خوبه

راستش نگاه بعضی ها تو محیط کار برام سنگینه اماااا به خودم دلداری میدم ومیگم تحمل کن دختر چنان نماند ...

گلم منم لیسانس ریاضی دارم امسال هم فوق روانشناسی قبول شدم لباس تو خونه میفروشم تدریس ریاضی میکنم جزوه و پی دی اف پرینت میگیرم اصلا هم کار کردن رو عیب نمیدونم بزار هرکس هر جور میخاد نگاه کنه

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
راستش نگاه بعضی ها تو محیط کار برام سنگینه اماااا به خودم دلداری میدم ومیگم تحمل کن دختر چنان نماند ...

کاملا قابل درکه ولی خجالت نداره

خیلی پسندیدمت دختر 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من سال گذشته یه کاری داشتم با ساعت کاری طولانی و حقوق کم .واقعا بهم سخت می‌گذشت تاجایی که بارها دلم میخواست بیام بیرون ولی از روی ناچاری نه حالا فقطبه خاطر پولش به خاطر مشکلات روحی و فکر و خیال خودمو مجبور کردم برم که از بیکاری در بیام یه بار روایتی خوندم که خستگی اون همه مدت رو ازم درآورد نوشته بود تمام رنج هایی که در راه کسب روزی حلال بهت میرسه یه آجر بزرگی داره حالا دقیقش رو یادم نیست ولی خیلی آرومم کردشما که اجرت دوبرابره چون داری به همسرت هم کمک می‌کنی تا این روزها راحت تر بگذره من بخت قول میدهم سختی ها تموم میشه فقط به خدا توکل کنین 

پیام شما رو خوندم گریه ام گرفت..ممنون بابت قوت قلبی که بهم دادی

قربون اشکات 

یه روزی سرت رو بالا میگیری میگی منم توی زندگی مشترک موفق الانم سهم فعال داشتم و افتخار میکنی 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

از همتون ممنون خدا خیرتون بده به شنیدن این حرفا احتیاج داشتم قلبم اروم گرفت 

سرت رو بالا بگیر انشالله پر رزق باشی مستخدم مدرسه ای که درس میخوندم کلا ۳ سال تا بازنشستگیش مونده بود یه روز که درسم تمام شده بود رفتم مدرسه دیدم دفتر دار مدرسه شده با رتبه دفتر داری بازنشست شد 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

[QUOTE=250776920]منم مثل شمام با این تفاوت که شوهرم معتادها😔 باز خدا را شکر همسر سالمی دارین که کار می‌کنه من یه تنه ...[/QUOT  از خدای مهربون میخوام زندگیت پر از معجزه های بزرگ بشه میدونم شرایط شما هم سخته من خودم روزای خیلی سختی رو گذروندم ولی امید به رحم خدا من سرپا نگه داشته تو این شرایط سختی که دارم پدرم هم درگیر بیماری سرطانه ... هر شب برای خدا نامه مینویسم و بهش میگم که همه ی امیدم به کمک هاشه...