فوق دیپلم مدیریت دارم متاهلم زندگی خوبی داشتیم تو منطقه ی خوب خونه ماشین...همسرم ورشکست شد خیلی شرایط سخت شدم مجبور شدم کار خدماتی مدرسه انجام بدم که تازه همین کار رو هم با پارتی و کلی رو زدن برای خودم پیدا کردم اوایلش برام مرگ بود میمردم و زنده میشدم وقتی شروع کردم کار خدماتی انجام دادن البته قلبا معتقدم جامعه به همه ی مشاغل نیاز داره و شرافتمندانه زندگی کردن پیش خدا خیلی ارج و قرب داره روزای اول کارم که همین دو هفته پیش بود حس خیلی بدی داشتم که هنوز یه ذره اش باهامه ...آه ولی مجبورم واین درامد کم خیلی کمکمون میکنه همسرم هم تلاششو میکنه به خودم میگم اینده مهمه و نون حلال داوردن همش از خدا میخوام قلبمو اروم کنه بچه ها خیلی به حرف های دلگرم کنندتون احتیاج دارم.... برای خوب شد حال دلم دعاااا کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم کمپ هم بردیم نیومده باز مصرف کرد😔 کسی حریفش نمیشه
یه فکر اساسی بکن بودنش تو زندگیت فایده ای داره ؟ من خیلی ها رو دیدم اعتیاد دارن ولی کار هم میکنن همسر شما جز این دسته هست؟اگر کار نکنه و همچنان اعتیاد داشته باشه چه نقشی تو زندگی مشترک ایفا میکنه دوست دارم از نظر فکری کمکت کنم ولی چون از همه ی ابعاد زندگیت خبر ندارم ...نمیتونم ...فقط برات دعاای خیر میکنم