2777
2789
عنوان

مجبورم کار نظافت مدرسه انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2575 بازدید | 66 پست
[QUOTE=250776920]منم مثل شمام با این تفاوت که شوهرم معتادها😔 باز خدا را شکر همسر سالمی دارین که کار ...

خیلی عزیزم خسته ام بریدم دیگه تنهایی نمیکشم درآمدم زیاد نیست حسرت خیلی چیزا به دل بچه هام مونده وقتی نگاشون میکنم قلبم پاره پاره میشه😭😭😭😭 کاش شوهرم ترک کنه آرزویی جز این ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عزیزم خسته ام بریدم دیگه تنهایی نمیکشم درآمدم زیاد نیست حسرت خیلی چیزا به دل بچه هام مونده وقتی ...

با توجه به شناختی که از شـوهرت داری به نظرت اراده داره ترک کنه؟از خانواده اش میتونی تو ترک دادنش کمک بگیری 

نه عزیزم کمپ هم بردیم نیومده باز مصرف کرد😔 کسی حریفش نمیشه

یه فکر اساسی بکن بودنش تو زندگیت فایده ای داره  ؟ من خیلی ها رو دیدم اعتیاد دارن ولی کار هم میکنن همسر شما جز این دسته هست؟اگر کار نکنه و همچنان اعتیاد داشته باشه چه نقشی تو زندگی مشترک ایفا میکنه دوست دارم از نظر فکری کمکت کنم ولی چون از همه ی ابعاد زندگیت خبر ندارم ...نمیتونم ...فقط برات دعاای خیر میکنم

غصه نخور خوبه خودت کار میکنی تا دستت پیش کسی دیگه داز باشه خدارو شاکر باش تن سلامت برای انجام کاری داری

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

میدونم از عرش به فرش اومدن چه حسی داره 

خدا به دلت نگاه کنه 

منم دعا کنید 

منم شوهرم تمام سرم سرمایشو از دست داد 

مجبور شده از صفر شروع کنه 

خیلی سخته

میشه دعا کنید روزای خوبم برگرده دلم خیلی گرفته  

انشالله اوضاع رو به راه میشه

نسبت به شغلتون احساس بدی نداشته باشین

یه خانم تو مدرسه محل کارم کار خدماتی انجام می داد همه عاشفش بودیم و هیچ فرقی بین خودمون و ایشون نمی دیدیم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

آفرین به شما 

عزیزم کار عار نیست 

فرق آدما و قوی بودنشون اینجا مشخص میشه 

و اینکه تلاش کن برای روزای بهتر مطمئنن چندسال دیگه وقت به پشت سرت نگاه میکنی به خودت و قوی بودنت افتخار میکنی 🌷🌷

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
گلم منم لیسانس ریاضی دارم امسال هم فوق روانشناسی قبول شدم لباس تو خونه میفروشم تدریس ریاضی میکنم جزو ...

شما فیزیک دوازدهم تدریس نمیکنید

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘