2777
2789

مجردید یا متاهل؟

چه کارهایی کردید که تونستید کنترلش کنید؟

داروها، ورزش، تغذیه،...؟

علائمتون چیا بوده؟

آیا باید تا آخر عمر دارو مصرف کرد؟ اگر نه حداقل و حداکثر چند وقت باید مصرف کرد؟

اگر دارو مصرف نکنیم چه عوارضی برامون خواهد داشت؟ 

کسی بوده بدون دارو و صرفا با اصلاح سبک تونسته باشه کنترلش کنه؟

فوق تخصص غدد میتونه نظر تخصصی تری بده یا متخصص زنان؟ شما پیش کدوم رفتید؟

اگر لیزر انجام دادید آیا براتون جواب داده یا برگشت مو داشتید؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

من قرص نخوردم رژیم گرفتم ورزش کردم اب شد بدنسازی رفتم

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مجردم فقط و فقط قرص اتیسترون میخورم برا تظیم پریودم دیگ هیچ😑😑🙌🏻

یعنی دیگه هیچ علائمی نداری؟ کنترل شده الان؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
من قرص نخوردم رژیم گرفتم ورزش کردم اب شد بدنسازی رفتم

کنترل شده الان کاملا؟ یعنی الان موهای زائد زیاد و ریزش مو و نامنظمی قاعدگی ندارید؟

دکتر غدد باید بری. تا پریودت منظم نشه لیزر نکن چون فایده ندارد. به محض اینکه ازدواج کردی برای بچه اقدام کن و انشاالله بدون مشکل بچه دار میشی. اگه جلوگیری کنی برای بچه به مشکل میخوری. 

اضافه وزن داشتی که رژیم گرفتی؟ 

اره رژیم معمولی چیزای شیرین نخور ..آب انبه زیاد بخور

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰