2777
2789

دختره لیسانسه پدرش فوت کرده یه داداش کوچکتر از خودش داره ک شاغله، مامانش جوونه، تو منطقه ی بالا زندگی میکنن منش شون مورد قبول و تایید همس، وضعیت مالی معمولی دارن، دختره خوشگله پاک و نجیبه و خود دوست خاستگار گفته ک این دختر انگار نور ندیده یه همچین چیزی

پسره هم ۹ سال از دختره بزرگتره اونم پدرش فوت کرده مادرش پیره ۶تا بچه ان بچه ی آخره تو منطقه ی خیلی پایین بودن الان خودش رفته یه منطقه ی معمولی خونه ی مستقل ساخته ولی مادرش حاضر نیست از اون محله بیاد بیرون پسره فوق لیسانسه بساز بفروشه مغازه نمیدونم داره یا اجاره هست شاگرد گرفته خودش گهگاه سر میزنه تیپ و قیافه هم معمولی شخصیتش هم میگن خیلی زرنگ و زبون باز 

بنظرتون این ازدواج بصلاحه؟ فک کنین واسه خاهر یا داداش یا بچه ی خودتون میگید برای ویژگی ها و تعریف ها گارد نگیرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی کی برنده‌تره؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یعنی اطمینان دارن پسره درمورد خونه و کار و ایناش راست گفته؟ رفتن تحقیق کردن؟

ن خب اون مراحل طی میشه از یکی از آشناهای نزدیک پرسیده کسی که باهاشون صمیمیه و خیلی انسان محترم و مورد قبولیه

طبق چیزایی که گفتی تقریبا در به سطحن و ازدواج به نفع دخترهدختر نور ندیده و مامانش جوانه مزیت نیستپسر ...

نورندیده جدید بود

یکی هم بود پز می‌داد همسایه‌ها تا چندین سال نمی‌دونستن ما دختر داریم انقدر دخترم آرومه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

طبق چیزایی که گفتی تقریبا در به سطحن و ازدواج به نفع دخترهدختر نور ندیده و مامانش جوانه مزیت نیستپسر ...

بله از لحاظ مالی بالاتر شاید باشه ولی از لحاظ فرهنگ و منش نمیتونم بگم

پول هم چیزیه ک بدست میاد