2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

248 بازدید | 30 پست

با یکی دو سال نامزدیم خیلی طولانی شده بخاطریکه تو دانشجویی باهم آشنا شدیم سرکار نیست و سربازی نرفته 

من یه دوستی دارم صمیمی قبل اینکه این بیاد تو زندگیم عروسیش دعوتم کرد جنجال به پا کرد که آره با هیچ دوستی نباید بری بیای بعد خودش حتی تولدش بود یکی از دوستاش خونشون دعوت کرده بود من تاحالا دوستیمم حتی خونمون نگفتم؛دیشبم داد و بیداد کرد که اره جدا میشیم نمی‌فهممش سر یه عروسی رفتن! 

پس چرا شوهر دوستم اینطوری نیست بهش احترام میذاره حتی منو دعوت کرده اما طرف من ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب زنگ زده بود به مامانم انگار بچه هستیم میکشونه به خانواده ها نمی‌فهمم واقعا چنان رفتار میکنه انگ ...

این کارش دیگه درست نیست

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
دیشب زنگ زده بود به مامانم انگار بچه هستیم میکشونه به خانواده ها نمی‌فهمم واقعا چنان رفتار میکنه انگ ...

من باشم محلش نمیزارم کارخودمو میکنم ببینم چکار میکنه خودشو نشون بده تونامزدی