2777
2789
عنوان

حس خوبی ندارم اصلأ و ناراحتم واقعأ

126 بازدید | 14 پست

من مربی ژیمیناستیکم خیلی با شاگردام مهربونم ولی صمیمی نمیشم یسریاشون به دلایل مختلف یکی دوماه اومدن دیگه نیومدن خیلی هم باهام خوب رفتار میکردن و تعریف میکردن ازم یکی گفت نمیتونم شهریش و بدم فعلأ یکی گفت هفته ی دیگه میام دیگه نیومد یکی خیلی منظم بود بدون هیچ غیبتی چند ماه اومد واسم پست میفرستاد تو اینستاگرام ،یهویی گفت من فهلأ نمیتونم بیام تشکر کرد از صبوریم و گفت خوشحال شدم از آشناییت پرسیدم تو که منظم بودی میگفتی من دلم نمیاد یک جلسه هم غیبت کنم چیزی شده؟ گفت روزای زوج نمیتونم بیام گفت از باشگاهمون پرسیده که من روزای فرد کلاس دارم که ندارم(کلاسام روزای زوجه) 

خلاصه تعدادشون خیلی کم شد موند یه نفر و من خیلی انرژی گذاشتم واسشون و با برنامه صبر باهاشون کار کردم خیلی تو ذوقم خورده اصن دلسرد شدم اینهمه انرزی گذاشتم با مهربونی و صبوری باعاشون کار کردم حواسک بود آسیب نبینن آخرشم اینجوری من خیلی حرفه ای و رو اصول کار کردم با بچه هام (واسه کارم تعریف زیاد شنیدم که کارم خوبه رفتارام خوبه از این و اون) چرا بی وفایی کردن 🥺

یه یزدی ام که عاشق شهرمم و همشهریام 

خب تابستون بوده بیکار بودن احتمالا

الان دیگه مدارس شروع میشه نمیان

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با همسرم تو نینی سایت اشنا شدم همیشه بهم میگه ناراحت نباش واسس چیزای الکی توهم همینطور باش

زحمت کشیدم واسه تک تکشون مگه میشه ناراحت نشم 🥺 پول زیادی هم نمیگیرم آخه واقعأ از رو وجدانم کار میکنم

خب تابستون بوده بیکار بودن احتمالاالان دیگه مدارس شروع میشه نمیان

مدرسه ای نبودن دانشجو بودن اکثرأ 

یکیشونم سنش کم نبود همونی که گفت روزای زوج نمیتونه بیاد جالبه اولشم گفت میخوام یکسال بیام همش و اینکه واقعأ چند ماه بدون هیچ غیبتی اومد 

غیر این بود به کارم شک میکردم