2777
2789
عنوان

پیامای یه پسر نامرد💔براتون گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2884 بازدید | 164 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش رابطه هم داشتی؟ با چه عقلی به بابات گفتی با یکی تو رابطمیارو مستقیم داره میگه واسه ازدواج نمی ...

خودش اینقدر اصرار کرد که ازدواج میخوام 

و من بش میگفتم نمیخوام اون ناراحت میشد میگف من رابطه جدی میخوام دوس دارم زنم شی... میگف تو فقط اجازه بده همین الان فقط همین الان میام خواستگاری

عزیزم این یارو نمیخواد باهات ازدواج کنه .فقط تنها چیزی که میخواسته اینه که یه نفر بهش اهمیت بده و دوسش داشته باشه که اونم تو این کارو براش کردی. پسری که آدمو بخواد ، وسط هر گیر و گرفتاری ای که باشه ، میگه تو رو خدا باخانوادت حرف بزن ما همین فردا میاییم خواستگاریت !من خودم تجربه ی یه آدم سمی رو از سر گذروندم .این پسره هم دقیقا عین اونه حتی موقع خدافظی بازم خواسته با جمله ی عشق ابدی من ، ذهنتو درگیر خودش کنه 🤦🏻‍♀️خدا از این آدما نگذره

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
چه راحت خداحافظی کردعشق ابدی؟فردا میره با یکی دیگهدل نبندین به کسایی که شمارو واسه چند شب میخوان

این بیشعورا با ادمایی مث خودشون باید برن که حسشون چند شب ارضا شه ولی از بس بیشعورن نمیرن سمت اونا می ترسن بیماری بگیرنو اون دخترام خرج دارن میان سراغ دخترای احساسی که با استفاده از احساسش برسن به خواسته شون نمی دونم تا کی باید این اشغالا باشن تو جامعه امیدوارم به راه راست هدایت شن

عزیزم این یارو نمیخواد باهات ازدواج کنه .فقط تنها چیزی که میخواسته اینه که یه نفر بهش اهمیت بده و دو ...

😔عزیزم اون خیلی اصرار به ازدواج داشت خیلی زیاد فقط میگف با خانوادت حرف بزن من همین الان میام 

اینقد بش چسبیدم و دعوا گذاشتمو اینا سرد شد... نمیدونم تقصیر منه یا چی

عشق ابدی مننن؟ ک.ی.ر خر تو جد و آبادت حرومی شیاد

😔عزیزم اون خیلی اصرار به ازدواج داشت خیلی زیاد فقط میگف با خانوادت حرف بزن من همین الان میام 

اینقد بش چسبیدم و دعوا گذاشتمو اینا سرد شد... نمیدونم تقصیر منه یا چی