سلام بچها من یک هفته ای میشه که دارمومیام دانشگاه نمیدونم چرا از وقتی میام دانشگاه صبح ها انقدر استرس میگیرم و معدم بهم میریزه انگار قلبم داره میاد تو دهنم من ناحالا انقدر استرس نگرفته بودم و شاید سالی دوبار اسنجوری میشدم ولی این یک هفته پدرم در اومده
پرسیدم جهنم کجاست؟گفت قلبی را پیدا کن که نمیتواند کسی را دوست داشته باشد.
من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچها کسی میدونه چجوری باید از شر این استرس راحت بشم دارم دیوونه میشم😭😭😭😭
چند علائم رو داری؟؟ عصبانیت گرگرفتگی رنگ صورت زرد استرس لجبازی زورگویی عجله سرپیچی از توصیه ها عرق کردن فکر و خیال شبها اب دهانتان می اید سر شب خوابتان نمیبرد
من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
درسته از اسم دانشگاه متنفرم بنا به دلایلی اما باز خوبه
چندسالته؟؟ اگه از نظر مالی مشکلی نداری و سنت هم بالا نیست ادامه بدههمکلاسی داشتیم خانم ۴۰ و خرده ای ...
۲۱ سالمه
تا نهم خوندم و مهتر از اینکه با شوهر و بچه چیکار کنم؟؟؟؟