2777
2789
عنوان

استرس شدید

126 بازدید | 35 پست

سلام بچها من یک هفته ای میشه که دارمومیام دانشگاه نمیدونم چرا از وقتی میام دانشگاه صبح ها انقدر استرس میگیرم و معدم بهم  میریزه انگار قلبم داره میاد تو دهنم من ناحالا انقدر استرس نگرفته بودم و شاید سالی دوبار اسنجوری میشدم ولی این یک هفته پدرم در اومده

پرسیدم جهنم کجاست؟گفت قلبی را پیدا کن که نمیتواند کسی را دوست داشته باشد.

خوش یه حالت.

من آرزو به دل موندم برم دانشگاه.🙂🙂🙂

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها کسی میدونه چجوری باید از شر این استرس راحت بشم دارم دیوونه میشم😭😭😭😭

چند علائم رو داری؟؟
عصبانیت
گرگرفتگی
رنگ صورت زرد
استرس
لجبازی
زورگویی
عجله
سرپیچی از توصیه ها
عرق کردن
فکر و خیال
شبها اب دهانتان می اید
سر شب خوابتان نمیبرد

خوش یه حالت.من آرزو به دل موندم برم دانشگاه.🙂🙂🙂

عزیزم‌حسرت دانشگاهو نخور  من فکر میکردم خیلی جای خاصیه ولی الان فهمیدم هیچی نیست😂😂

میخواستم بخونم که منم بتونم یه کاره بشم

من حسابم ز همه مردم این شعر جداست....من امیدم به خدا و بعد خداهم خداست♡♣°•_•°_•°پادشاه قلبم خیلی دوست داررررم حیف که لجبازی و کینه ای اما مهربون🌬♥️♦️♥️
چند علائم رو داری؟؟عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازیزورگوییعجلهسرپیچی از توصیه هاعرق کردنفکر و ...

فقط استرس و بهم ریختگی معده رو دارم شبا زود میخوابم گاخی وقتا ساعت ۸

بی دلیل استرس داری یا فکرمیکنی به درس و استادا و کلاسا و امتحان ورفت و امد و......استرس میگیری

اصلا من به استاد و اینا فکر نمیکنم صبحا که یلند میشم برم دانشگاه اینجوری میشم پنجشنبه جمعه خوب بودم😭

درسته از اسم دانشگاه متنفرم بنا به دلایلی اما باز خوبه

چندسالته؟؟ اگه از نظر مالی مشکلی نداری و سنت هم بالا نیست ادامه بدههمکلاسی داشتیم خانم ۴۰ و خرده ای ...

۲۱ سالمه

سنت کمه که برو دانشگاه

تا نهم خوندم و مهتر از اینکه با شوهر و بچه چیکار کنم؟؟؟؟