2777
2789
عنوان

از شیر دادن بدم میاد😖

888 بازدید | 86 پست

سر دختر اوام زایمان زودرس داشتم شیرم خشک بود شیر خشک خورد

الان دوباره باردادم وقتی به شیر دادن فکر میکنم حالم بد میشه اصلا دوست ندارم شیر بدم حتما میگید ماد  بدی هستم😓

از یه طرف میگم تو این شرایط گرونی شیر خشک خریدن دیگه چیه

فکر کنم فقطمن اینجوری باشم😭

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه بدم می اومد از شیر دادن زنایی که میدم شیر میدن چندشم میشد

چند ماه قبل دخترم مریض بود بردم بیمارستان کودکان یه زنه یه دختر ۹ ساله با یه پسر کمتر ا  یک سال داشت همون وسط وقتی منتظر نوبت بود لباسشو زد بالا به به بچه شیر داد نگه بان اصلا دید دگرگون شده بود 

اون وسط من عقم گرفته بود  همش عق میزدم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

من خودم دوست داشتم و لذت می بردم

اما از نزدیکانم بود کسی که به بهانه ای الکی اصلا حتی یک روز هم شیر نداد

به خودش چیزی نگفتم ولی این کارش واقعا بد بود‌..... حداقل سه چهار ماه یا مثلا شش ماه رو شیر خودتون بدید بعد شیر خشک

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ینی هزینه شیرخشک ندارید؟

دارم میگم اصرافه وقتی میتونم شیر بدم

منم قبل زایمانم بدم میومد ولی بعد زایمان شیر دهی نظرت عوض میشه خیلی خیلی خیلی خیلی لذت بخشه مخصوصا وقتی تو بغلته تو با خودت میگی این وجود منه واقعا آرامش داره واقعا باید حتما تجربه کنی تا بفهمی

من سر بچه اولم اشتباه کردم چند ماه شیر خوردمو دادم بعد شیر خشک 

هنوزم که هنوزه حسرت میکشم که چرا شیر خودمو ندادم هر چند کم بود ولی خب لذت مادر شدن به همون شیر دادنشه 

ایشالا اینکی دنیا بیاد حتما شیر خودمو میدم هم بدون دردسر هم حس ارامش داره

من خودم دوست داشتم و لذت می بردماما از نزدیکانم بود کسی که به بهانه ای الکی اصلا حتی یک روز هم شیر ن ...

من انگار فوبیا دارم بعد خیلی حساسم

سر دخت  اولم چون تو دستکاه بود هر وقت میخواستم شیر بدم همون چند روز اول که تلاش کردم شاید نیم ساعت داشتم سی..نمو میشستم😭

شروع نکنین توروخدا

دقیقا من کی گفتم پول ندارم