2777
2789

خالمه کلاس دسر اینا رفته بعد بهم گفت شوهرت دسر اینا نمیخره برا مغازه گفتم ازش بپرس ...بعد همینجوری بهش گفتم میشه به من یاد بدی مهمونی خانواده شوهر ذرست کنم گفت ازم بخر بهت یاد بدم دیگه مشتری میخوام پیدا کنم ..ناراحت شدم ..اخه من هر هنری بلد بودم یادش دادم براش لباس برش زدم الگو اشکالات خیاطیشو رفع کردم بعد فک میکردم صمیمی هستیم این حرفارو نداریم دعوتش میکردم خونمون ک خیاطیاشو بکنه خاله خوبیه ولی حس بد گرفتم..دسر سختی نبود ولی خب پیچوندفکنم ..

خب چون پول داده یاد گرفته ،،بعدم ترسیده مثلا خودت درست کنی بدی شوهرت بفروشه 

زیاد ب دل نگیر

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم گفت نظرت راجع این لباس چیه گفتم قشنگه ..گفت دادم بهم بزنن گلدوزیه اخه ازاین مدل لباس مشکیشو من طرح دیگ داشتم من گفتم هم قیمت بازار درمیاد گفت ن بازاری خوشم نمیاد ظریف نیست .  ...بعد دوتا قندون گرفتم .‌نفهمیدم هدفش چی بود ..منم ذوقشو کردم 

شاید فک کرده اگر بهت یاد بده خودت برای همسرت درست میکنی ک بفروشه اون ی کار از دست میده ناراحت نشو

اخه اون شهره من روستام ..تو روستامون اینم مغازه همسر من ایا ازش بخره یا نخره ...خب من ک نمیام مشتری ازش بگیرم اون انواعشو رفته من گفدم یکیشو بهم یاد بده برامهمونژ خانواده شوهرم 

عزیزم بنظرم کار شما درست نبود چون خالتون برای اون کلاس وقت انرژی گذاشته و هزینه کرده

شما درواقع باید بهش سفارش می‌دادی که حمایت کنید از حالت

اگه شرایط سفارش دادن رو نداشتی می‌تونستی تو اینستاگرام سرچ دنیایی دسر بالا نیومد

بعدم گفت نظرت راجع این لباس چیه گفتم قشنگه ..گفت دادم بهم بزنن گلدوزیه اخه ازاین مدل لباس مشکیشو من ...

ببین اصلا نزار بیاد تو مغازه شوهرت برا خودش کاسبی ونه ،خودش رو نشون داد 

اخه اون شهره من روستام ..تو روستامون اینم مغازه همسر من ایا ازش بخره یا نخره ...خب من ک نمیام مشتری ...

میدونم میتونس یاد بده ولی ب چی فک کرده یاد نداده خدا میدونه 

فدای سرت 

میخای بگو چطور بود شاید بلد باشیم ما

خب چون پول داده یاد گرفته ،،بعدم ترسیده مثلا خودت درست کنی بدی شوهرت بفروشه زیاد ب دل نگیر

خب منم هنرایی ک یاد داده بودم پول داده بودم کلی وقت براخودش گذاشتم ....موقعیتم جوری نیست برم یاد بگیرم یا بفروشم اگ بفروشمم محل زندگیامون یکی نیست ..شوهرمم ازاین چیزا نمیفروشه ..این گفت بهش بگم شاید قبول کنه

اخه اون شهره من روستام ..تو روستامون اینم مغازه همسر من ایا ازش بخره یا نخره ...خب من ک نمیام مشتری ...

نمک نشناس بوده ،خوب ازت استفاده کزده بعد تازه درخواست کرده که بیاد تو مغازه شوهرت جنس بفروشه ،این خیلی بی ادب و پررو هست ،شما هم نزار بیاد تو مغازه ،

عزیزم بنظرم کار شما درست نبود چون خالتون برای اون کلاس وقت انرژی گذاشته و هزینه کردهشما درواقع باید ...

اخه باهم خیلی صمیمی هستیم ازمدل دسر خوشم اومد ..بله دستورش رو خودم پیدا کردم بعد ..اون ازمن دوره ۲ ساعت با محل زندگی من فاصله داره 

ببین اصلا نزار بیاد تو مغازه شوهرت برا خودش کاسبی ونه ،خودش رو نشون داد

نمیدونم ..شوهرم اخه این دسرا بکارش نمیاد مگه برا اینکه ناراحت نشه بخره ازش ...کلی هم وسیله عاشو میاره شوهرم میفروشه واسش ..یعنی ارزش نداشت حداقل بگه خاله بعد بهت یاد میدم

نمیدونم ..شوهرم اخه این دسرا بکارش نمیاد مگه برا اینکه ناراحت نشه بخره ازش ...کلی هم وسیله عاشو میار ...

دقیقا ،من بودم حالش رو میگرفتم ،خیلی پرو بوده که با توجه به لطف خودت و شوهرت این جواب رو داده ،نزار شوهرت براش چیزی بفروشه ،تا قدر بدونن