من امسال میرم دهم تجربی و گوشی اصلا نمیزاره که درس بخونم و میخوام تو المپیاد زیست شرکت کنم که خیلی کم خوندم و میخوام گوشی رو به بابام بگم بفروشه و یا هر کاری میخوان بکنن خلاصه من از گوشی خلاص شم و اینکه میخوام بگم به جاش لپ تاپ بخره آخه برا فیلم های آموزشی اینا میخوام و اینکه چون رو لپ تاپ برنامه و بازی خاصی به راحتی نصب نمیشه میتونه گزینه خوبی برای من باشه؟ میگم اون هم مثل گوشی وقتم رو نگیره ؟اولش گفتم که من بدون گوشی چطور تو فامیل بگردم بعدش گفتم که چون قراره زیاد درس بخونم و جایی نمیرم پس آنقدر هم بد نیس میخوام که حداقل ساعت مطالعه ۱۱,۱۲ ساعت باشه 😢راهنمایی کنین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من سالی که کنکور داشتم گوشی داشتم گلم اما خودم مدیریت کردم تایم استفاده رو . با مشاورم در ارتباط بود ...
من میخواستم که مشاور بگیرم ولی دور و بریم نزاشتن حتی موقع گرفتن هدایت تحصیلی که همشون هم الف شدم و تیزهوشان هم قبول شدم مشاور مدرسمون گفت که مشاور فقط برنامه میده و تو برنامه خودت رو داری که تونستی خوب درس بخونی پس مشاور قاطی میکنه تورو و منم تصمیم گرفتم که نگیرم و چون نمیتونم گوشی رو مدیریت کنم میخوام از ته حذف کنم