2777
2789

من امسال میرم دهم تجربی و گوشی اصلا نمیزاره که درس بخونم و می‌خوام تو المپیاد زیست شرکت کنم که خیلی کم خوندم و می‌خوام گوشی رو به بابام بگم بفروشه و یا هر کاری می‌خوان بکنن خلاصه من از گوشی خلاص شم و اینکه می‌خوام بگم به جاش لپ تاپ بخره آخه برا فیلم های آموزشی اینا می‌خوام و اینکه چون رو لپ تاپ برنامه و بازی خاصی به راحتی نصب نمیشه می‌تونه گزینه خوبی برای من باشه؟ میگم اون هم مثل گوشی وقتم رو نگیره ؟اولش گفتم که من بدون گوشی چطور تو فامیل بگردم بعدش گفتم که چون قراره زیاد درس بخونم و جایی نمی‌رم پس آنقدر هم بد نیس می‌خوام که حداقل ساعت مطالعه ۱۱,۱۲ ساعت باشه 😢راهنمایی کنین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلی خوبه نمیشه فیلم ها رو با گوشی مامانت ببینی؟

مامانم شاغل هست و روزی چند ساعت خونه هست اون وقتا هم که خونه هست خودش با گوشی مشغوله و فکر نکنم به من بده

مامانم شاغل هست و روزی چند ساعت خونه هست اون وقتا هم که خونه هست خودش با گوشی مشغوله و فکر نکنم به م ...

اها 

پس همون فکر خودت خیلی خوبه اگه ازمون هم میخوای بدی نیاز میشه

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بجای نابود کردن و منهدم کردن تکنولوژی ، روی قدرت اراده ات کار کن دخترم🌹

این کار خیلی سختیه خب منی که میتونم به این راحتی خلاص شم چرا وقتم رو بزارم رو این که از گوشی کم استفاده کنم 

فقط میتونم بگم قدم قدم اینکارا رو کن یه دفعه گوشیتو نمیتونی حذف کنی  یا یهویی نمیتونی ازخواب ب ...

ساعت مطالعه که خیلی وقته روش کار میکنم ولی گوشی مانع شده و می‌خوام بردارم ساعت بیدار شدنم هم که فکر کنم خوبه خیلی زود پا شم ۶:۳۰ دیر پاشم ۸ 

من سالی که کنکور داشتم گوشی داشتم گلم اما خودم مدیریت کردم تایم استفاده رو . با مشاورم در ارتباط بود ...

من میخواستم که مشاور بگیرم ولی دور و بریم نزاشتن حتی موقع گرفتن هدایت تحصیلی که همشون هم الف شدم و تیزهوشان هم قبول شدم مشاور مدرسمون گفت که مشاور فقط برنامه میده و تو برنامه خودت رو داری که تونستی خوب درس بخونی پس مشاور قاطی می‌کنه تورو و منم تصمیم گرفتم که نگیرم و چون نمیتونم گوشی رو مدیریت کنم می‌خوام از ته حذف کنم