2777
2789

یکی از آشناهامون یک پسر ۲ ساله داره شب و روز بچشو کتک میزنه زندگیش هم خوبه اما اصلا بچش برای اهمیت نداره انقد بچشو کتک میزنه خودش و شوهرش بچش با کوچکترین صدایی کز می‌کنه یه گوشه طفلک خودشو جمع می‌کنه می‌ترسه اصلا غذا بهش نمی‌ده خیلی پوشکش رو شبانه روز یکبار عوض می‌کنه نمیشورش بچش بدون دمپایی راه می‌ره تو کوچه اصلا براش مهم نیست فقط آرایش می‌کنه و تیپ میرنه زنه...یا یک زنی سه تا بچه کوچک داشت دادش بشوهرش سریع رفت ازدواج کرد خیلی سریع بچه آخریش 1 سالش بود شبانه روز گریه میکرد برای مادرش

نمیدانم ، شاید تا ابد در دلم ماندی ...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چطوری میتونه؟ از وقتی یادمه برای عروسک هام هم حتی احساس مادری داشتم الان بچه هام رو حتی یک بار هم نه من و نه شوهرم دست روشون بلند نکردیم مگه زمان قاجاره؟ تربیت با کتک زدن دیگه فکر می‌کرد تا الان ور افتاده باشه🙄

دلم خیلی میسوزه برا این مدل بچه ها خیلی مطلومن 

من خودم بچگی بدی داشتم نسل قدیمم ک همش دست بزن داشتن الان کمتر شده ب قدری کتک خوردم از مامان بابام ک خدا میدونه 

مارو تو نا امن ترین جا ول میکردن مبرفتن سفر طولانی 

میگم نا امن یعنی خونه مامان بزرگم ک عموهام میکردن دنبالمون کتکمون بزنن 😪خاطره های تلخم زنده شد 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

چون همه حس مادری که هیچ، حتی عذاب وجدان و انسانیت هم ندارن، و این حقیقته.

آخه چجوری میشه اون بچه که گفتم نوه عموم هست بخدا وقتی شرایطش رو میبینم که مادرش انقد بیخیاله دلم میخواد به حال اون بچه گربه کنم مثلا دیروز بچش از خواب بیدار شد به شوهرش گفت این سگه دوباره بیدار شد دلم میخواد بگیرم یا دل سیر کتکش بزنم من خودم مادرم چطور ممکنه

اعصابم خراب شد اینا چیه گفتی با کودک ازاری هیچ فرقی نداره 

دخترم ۲۷ ماهشه جونمو براش میدم اینقدر ریخت وپاش میکنه هیچی نمیگم فقط راصیم غذاشو بخوره هر کاری خواست بکنه هر روز جاروبرقیم رو روشن میکنم ۶ ماه یکبار فرشها رو میدم قالیشویی شوهرمم خیلی روش حساسه 

خدایا پناهم باش
آخه چجوری میشه اون بچه که گفتم نوه عموم هست بخدا وقتی شرایطش رو میبینم که مادرش انقد بیخیاله دلم میخ ...

اینا یه خویی حیوانی دارن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خیلی کار بدی میکنن . من خودمم حس مادرانه تو وجودم نیست ولی کتک زدن بچه هم خیلی کار بدیه گناه داره

اره اونم بچه دوساله حالاکتک هیچی اصلا بچه انقد رو سنگ و اینا از صبح تا آخر شب راه می‌ره تو کوچه تنها کف پاش زخم شده ترک برداشته مادرش انگار نه انگار هیچی صفر میشینه اونجا میگه می‌خوام ژل بزنم اینکار کنم اینکار کنم