2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاید لطفاً

62 بازدید | 9 پست

من ۱۹ خرداد آخرین روز پریودیم بود .دکتر گفته هفته 8 برم ببینم جنین هست یا نه .چون ساک بارداری و کیسه زرده تشکیل شده بود اما بچه مشخص نبود.

با چند تا برنامه محاسبه سن بارداری میزنم .بعضیاشون 8 هفته و 5 روز نشون میده . بعضیا ش هم 7 هفته و 5 روز . 

تو نی نی سایت که زدم‌، گفته 7هفته و 5 روز . الان من گیج شدم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم، ببینید از اولین روز پریودتون هفته های باداریتون شروع میشه، اگر نوزده خرداد شروع پریودیتون بوده الان هفت هفته و شش روزه سن بارداریتون و در واقع در هفته هشتم بارداری قرار دارید، ولی اگر پاین هشت هفته منظورتونه دو روز دیگه تموم میشه و وارد هفته نهم میشین

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
ممنون 🌹🌹😘

قربونت ان شا الله بارداری خوبی رو در پیش داشته باشین برا منم دعا کنید تو اقدامم 🙏🌺

عضو گروه آبی تاپیک مانکن های زیبا ، وزن شروع ۸۶.۴ ، وزن هفته گذشته ۷۸.۵ ، وزن این هفته ۷۷.۶،  هدف اول ۷۹ محقق شد.هدف دوم ۷۵، هدف نهایی ۷۰
قربونت ان شا الله بارداری خوبی رو در پیش داشته باشین برا منم دعا کنید تو اقدامم 🙏🌺

ممنون عزیزم 😘

انشاءالله که به زودی خبر مادر شدنت رو   تایپیک کنی 🙏

همچنین انشاءالله که  همه خانم های منتظر دیگه دامنشون به زودی سبز بشه 

از خوندن دعای یستشیر قافله نشید .

خواهر منم بعد از 10.11سال و همچنین چند خانم دیگه  به خاطر  خواندن روزانه همین دعا ، باردار شدن .

یکیشون به  40 روز نکشیده ، بار دار شد 

از خوندن دعای یستشیر قافله نشید . خواهر منم بعد از 10.11سال و همچنین چند خانم دیگه  به خاطر &n ...

مرسی عزیزم چشم حتما میخونم