2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143957 بازدید | 940 پست
خیلی ممنون از پاسخت عزیزم  اره منم سعی کردم مثل خودشون باشم نیومدن و منم نرفتم عیادت برادرشوهر ...

عزیزم من اگه جای شما بودم حتما یه جوری به نامزدم میفهموندم که انتظار دارم بیان عیادت. مثلا میگفتم آره فلانی اومده عیادت راستی شما و مامانینا کی میخاین بیاین؟ مامانم میگه هروقت اومدین واسه شام و نهاربیاین.... اینجوری انتظارتم بیان کردی و نامزدتم میفهمه میره به خانوادش میگه.  به نظرم اول کاری تلافی نکن. فقط سعی کن اگه انتظاری داری غیر مستقیم یا حتی مستقیم ولی با زبون خوش بیانش کنی. بعضی مردا واقعا نمیدونن این چیزارو. بعضی خانواده ها هم بی توجهن .اینطوری سو تفاهم ایجاد میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اگه جای شما بودم حتما یه جوری به نامزدم میفهموندم که انتظار دارم بیان عیادت. مثلا میگفتم آر ...

نامزدم گفته بود برین ..ولی اونا کرونارو بهونه کردن نیومدن 

این قضیه مال پارساله ک داداشم اونطوری شد 

الان جاریم مریض شده منم گفتم نمیرم نامزدمم چیی نگف گف هرکاردوس دارین بکن 

عزیزم آرتمیس تو تاپیک های قبل در مورد تغذیه شون،برنامه روزانه شون،نوع پوشش و کتاب‌هایی که خوندن خیلی ...

عزیزم 

نوع پوشش و کتاب هایی ک معرفی کردن رو حدودا می‌دونم 

اما دلم میخواد بازم از لایف استایل شون بدونم 

مثلا تغذیه هیچ جا چیزی ندیدم از ایشون که بگن 

حتما گفتن و من ندیدم

سلام عزیزم. اصل مطلب رو گفتی. همه مون به صرف انسان بودن با همدیگه برابر هستیم. چیزهایی که از ما طبقه ...

سلام بانو آرتمیس عزیزم... من هرچند روز یکبار به تاپیک خودم رو دوست دارم سر میزدم و مطالبی که قبلا از شما خونده بودم رو کپی میکردم که داشته باشم تا خدایی نکرده اگر روزی نینی سایتی نبود، محروم از این آموزه های باارزش نمونم... دو سه روز پیش بود که دیدم عکس پروفایل رو تغییر دادین و شک کردم که شاید برگشتین و دیدم که بعلههه برگشتین اونم با یه تاپیک دیگه.... بی نهایت خوشحال شدم اصلا نمیشه بگم چقدر...ای کاش تا عمر داریم از اساتیدی مثل شما یاد بگیریم.

از اونروز این تاپیک رو شروع کردم و یاد گرفتم مجدد تا رسیدم به این پیام و کلمه تقوا

میدونین من به پیشنهاد خانم ندا اسدی در اینستاگرام ( که توصیه میکنم هرکس دغدغه دین داره پیجش رو ببینه) تفسیر قرآن محمدعلی انصاری رو گوش میدم. اتفاقا همین دیروز داشتن درباره تقوا میگفتن. گفتن شریفترین واژه ای که در قرآن در مورد تعامل بین انسان و خدا و انسان و خلق بیان شده همین واژه است.

در قرآن تقوا چندبار استفاده شده. یه مثالش همین که شما گفتید: کرامت انسان ها به تقواست. 

جای دیگه درست سخن گفتن و تعهد به عهد از تقواست . جای دیگه بهشت از برکت تقواست (سوره نبا آیه 31 32)

میگفتن تو هیچ لغت نامه عرب تقوا ترس از خدا یا پرهیزکاری معنی نشده و این رو اشتباه به ما یاد دادن. خداوند هیچ ترسی ندارد. اگر هم هست خشیت است مهابت.

تقوا به معنی استحفاظ است

تقوا مهارت حفظ است

متقی انسانی است که مهارت حفظ را از تمام شرور درون و بیرون دارد که این مهارت را خدا به او داده

در ادامه گفتن موفقیت انسان در دو چیز است. شناخت تهدیدها و فرصت ها. کسیکه این دو را دریابد همان متقی است.

من در جایی نیستم که اصلاح کنم شمارو ولی چون خودم تازه یاد گرفته بودم و فهمیدم چقدر این مفهوم مهم رو اشتباه یادمون دادن گفتم اینجا هم بگم.

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین
سلام بانو آرتمیس عزیزم... من هرچند روز یکبار به تاپیک خودم رو دوست دارم سر میزدم و مطالبی که قبلا از ...

و در ادامه شما چندتا ویژگی از افرادی گفتین که برتر هستند و ارزش همنشینی دارند

پس این افراد تقوا دارند و دقیقا کسی که تهدید و فرصت زندگیش رو شناخته، میشه همون افرادی که شما توصیف کردین خیلی جالب بود برام.

مثلا اونیکه وقتش رو به بطالت میگذرونه به نوعی متقیه چرا؟ چون میدونه فرصت برای اون همین وقته و تهدید، اتلاف وقته

اونیکه بخشنده ست میدونه بخشندگی براش فرصته چون بخشندگیش باعث رشد خودش میشه و کینه داشتن براش تهدیده چون فرصت رشد رو ازش میگیره

اونیکه صبور و داناست میدونه آرامش حاصل از صبر براش فرصته و تهدید همون نتایج منفی بی صبری هست که شما به تفصیل قبلتر گفته بودین.

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین

@nazaniiin @هانی182 @بتسابه @سارا1029 @مهربان34  

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

@مه_گل11 @یاسمین18 @مامان_آینده29 @مامان_نیکان31  ‍ @نیلو391 سلام این تاپیک مال پرنسس 39 (دنبال باورهای جدیدی هستم برای رشد خودم هستم) هستن 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
سوالات ممنوعه از نظر من: ازدواج نمی خواهی بکنی؟ خونه از خودتون هست؟ خواستگار نداری؟ نمی خواهی ...

سلام دوستان من یک سوالی دارم 

چجور کینه همسرم رو نسبت به خودم کم کنم؟

من قبلا مادر شوهرم اذیتم میکرد هیچی نمیگفتم و بشدت با همسرم بحث میکردیم 

هم مادر شوهرم و خواهر شوهرم پشت من بد میگفتن و هم من سر اونا با همسرم دعوا میکردم 

الان که مادر شوهرم فوت شده همسرم ازم کینه به دل گرفته 

خواهرش هم گلایه های مادرش رو بهش گوشزد میکنه و پرش میکنه یعنی همسرم بهم حق میده اما تا خواهرش گلایه های مادرش رو یاد اوری میکنع همسرم ازم متنفر میشع و حالت قهر میگیرع بهش میگم چرا اینجور شدی میکه ان شاللع عروس مثل خودت گیرت بیاد و اه مادرم دامنت رو بگیره

خواهش میکنم بهم راهکاری بدید 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

سلام بانومن نزدیک بیست وپنج سالمه بچه چهارساله دارم شوهرم دست بزن داره من اوایل ازدواج به شدت بهش وابسته بودم دوسش داشتم میترسیدم ازطلاق اینقدرخردشدم تاآلان به جایی رسیدم که دنبال یه حرفه هستم که پول دربیارم وبابچم زندگی جدیدی شروع کنم خانوادم حمایتم نمیکنن ولی من فهمیدم فقط خودتی که برای خودت میمونی نه همسرنه بچه نه پدرومادر آلان ازطلاق نمیترسم میگم من لایق یه زندگی پرازآرامشم تلاش میکنم اگرنشد تنهابایدبسازمش هنوزخیلی راه دارم ولی به نظرتون توی مسیرم درست میرم یانه؟

سلام دوستان من یک سوالی دارم  چجور کینه همسرم رو نسبت به خودم کم کنم؟ من قبلا مادر شوهرم اذیت ...

عزیزم نمیدونم حق طرف کدومه اگه طرف مادرشوهرت بوده والان دستش از دنیا کوتاهه که براش خیرات کن و دعاو قران بخون که ببخشدت 

و جلو شوهرتم این کارارو کن چون دنیا میگذره و فقط اعمال ادم براش میمونه

واما...

اما اگر حق باتو بوده و مادرشوهرت اذیتت کرده کوتاه نیا روی موضعت مگه میشه ادم  عمر ظلم کنه بعد که مرد صرف اینکه دستش از دنیا کوتاهه بشه ادم خوبه وظلماشو یادشون بره

عزیزم همونی که بانو میگه خواهرشوهرت تنها سلاحش متن سازیه و شوهرت برعلیه تو میشه پس تو هم یادبگیر متن سازی های قوی ترومنطقی تری کنی