سلام بانو آرتمیس عزیزم... من هرچند روز یکبار به تاپیک خودم رو دوست دارم سر میزدم و مطالبی که قبلا از شما خونده بودم رو کپی میکردم که داشته باشم تا خدایی نکرده اگر روزی نینی سایتی نبود، محروم از این آموزه های باارزش نمونم... دو سه روز پیش بود که دیدم عکس پروفایل رو تغییر دادین و شک کردم که شاید برگشتین و دیدم که بعلههه برگشتین اونم با یه تاپیک دیگه.... بی نهایت خوشحال شدم اصلا نمیشه بگم چقدر...ای کاش تا عمر داریم از اساتیدی مثل شما یاد بگیریم.
از اونروز این تاپیک رو شروع کردم و یاد گرفتم مجدد تا رسیدم به این پیام و کلمه تقوا
میدونین من به پیشنهاد خانم ندا اسدی در اینستاگرام ( که توصیه میکنم هرکس دغدغه دین داره پیجش رو ببینه) تفسیر قرآن محمدعلی انصاری رو گوش میدم. اتفاقا همین دیروز داشتن درباره تقوا میگفتن. گفتن شریفترین واژه ای که در قرآن در مورد تعامل بین انسان و خدا و انسان و خلق بیان شده همین واژه است.
در قرآن تقوا چندبار استفاده شده. یه مثالش همین که شما گفتید: کرامت انسان ها به تقواست.
جای دیگه درست سخن گفتن و تعهد به عهد از تقواست . جای دیگه بهشت از برکت تقواست (سوره نبا آیه 31 32)
میگفتن تو هیچ لغت نامه عرب تقوا ترس از خدا یا پرهیزکاری معنی نشده و این رو اشتباه به ما یاد دادن. خداوند هیچ ترسی ندارد. اگر هم هست خشیت است مهابت.
تقوا به معنی استحفاظ است
تقوا مهارت حفظ است
متقی انسانی است که مهارت حفظ را از تمام شرور درون و بیرون دارد که این مهارت را خدا به او داده
در ادامه گفتن موفقیت انسان در دو چیز است. شناخت تهدیدها و فرصت ها. کسیکه این دو را دریابد همان متقی است.
من در جایی نیستم که اصلاح کنم شمارو ولی چون خودم تازه یاد گرفته بودم و فهمیدم چقدر این مفهوم مهم رو اشتباه یادمون دادن گفتم اینجا هم بگم.