2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143856 بازدید | 940 پست
عزیزم دوستان خیلی خوب راهنمایی کردن یکی دو نکته رو بهت گوشزد میکنم چون همین راه رو خودم رفتم حتما ...

سلام دوست عزیز 

من حس خوبی به شما دارم ؛زنده باشید 

تو تاپیک های قبلی بانو آرتمیس هم میدیدمتون و نظراتتون رو می‌خوندم ❤️

خوشحال شدم اینجا هم حضورتون‌رو دیدم 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 

@آیسان75 @سمنو92 @پروازهمای @دکتر_پگول @نریس  

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بانومن نزدیک بیست وپنج سالمه بچه چهارساله دارم شوهرم دست بزن داره من اوایل ازدواج به شدت بهش وا ...

سلام دوست عزیز با اجازه از بانو ارتمیس🌹،بانو ارتمیس توی تاپیکهای قبلیشون مفصل راجع ب سوالات شما توضیح دادن حتما حتما تمام تاپیکهاشون رو مرور کنین ب جوابتون میرسید..

حتما اینکه میخای کاری رو شروع کنی و استقلال و روحیه ات رو بالا ببری خیلی عالی هست،ما زنها اگه جاش برسه قدرت و تواناییهامون فراتر از قدرت مردهامونه.....شک نکن

درمورد طلاق هم ایشون یادمه گفتن اگه با طلاق گرفتن یقین پیدا میکنین ک وضعیتتون بهتر میشه اقدام کنین اگه ن مدارا کنین اما خودتون رو قوی کنین و برای خودتون هم زندکی کنین ،ورزش مطالعه استقلال مالی و شخصیتی رو فراموش نکنین

مرگ با عزت بهتر است از زندگی با ذلت.....

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
سلام دوست عزیز با اجازه از بانو ارتمیس🌹،بانو ارتمیس توی تاپیکهای قبلیشون مفصل راجع ب سوالات شما توض ...

ممنونم عقل منم همین رومیگفت 

ولی هنوزتصمیم نگرفتم تصمیم سختیه اونم بابچه لطف کردیدنظردادید

@خانوم_علی_آقا   @بانوی_بی_نشان    @رنکیک @باران190  

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
سلام دوستان من یک سوالی دارم  چجور کینه همسرم رو نسبت به خودم کم کنم؟ من قبلا مادر شوهرم اذیت ...

سلام دوست عزیز شرایطی که شما قبلا داشتیدمورد ازار بودید وراه اشتباه غر زدن رودر پیش داشتین درواقع شما مورد ظلم بودید من شمارو از تاپیک اول بانو میشناسم میگفتین مادر شوهرتون خیلی کار میکشیدن حتی نمیذاشتن بشینید در همین حین یکدفعه فوت شده خانواده شوهرتون بسیار ادم های سمی هستن تا میتونید ازشون دوری کنید فقط سلام علیک سالی یکبر برای عید برید کوتاه بنشینیددوری راه حل نیست صبوری شما وخنثی سازی متن سازی خواهرشوهرتون راه حل اصلی اگر صبوری میکردین الان این مشکل نداشتین حالا هم اگر صبوری وسکوت کنین ودر مکان مناسب به شوهرتون مثلا بگید خوب مادرشون دیدید میخواین خیرات کنین یا بگین قران خوندم براشون یا از این قبیل حرف ها تا نرمنرمک از ذهنش برن حرف های قبلی شما

سلام دوستان من یک سوالی دارم  چجور کینه همسرم رو نسبت به خودم کم کنم؟ من قبلا مادر شوهرم اذیت ...

برای هرهدفی حتی کوچیک باید فکر کنی جدی میگم اگر میخوای شوهرت بیاد سمت تو حتی یک کلمه یا رفتار بدون فکر نداشته باشی

عزیزان سلام

ی پیشنهاد دارم 

هممون بریم تو تاپیکایی که میدونیم این مطالب به دردشون میخوره و آدرس این تاپیکو کپی کنیم و اونجا بزاریم 

انشاالله مشکلات همه حل بشه وزندگی بهتری و انسانهای بهتری باشیم

عزیزان سلام ی پیشنهاد دارم  هممون بریم تو تاپیکایی که میدونیم این مطالب به دردشون میخوره و آد ...

عزیزم من چندین ساله این کار رو میکنم، کاربری قبلیم لغو شده... 

ولی تعداد اندکی هستن که دنبال راهکارن، اصولا برای درد دل و راهکار مقطعی و مسکن لحظه ای میان تاپیک میزنن... 

ولی بازم من همیشه کاربرا رو تشویق میکنم

ان شاالله بتونیم در کنار هم رشد کنیم

افوض امری الی الله...
عزیزم نمیدونم حق طرف کدومه اگه طرف مادرشوهرت بوده والان دستش از دنیا کوتاهه که براش خیرات کن و دعاو ...

خیلی خیلی بدی دیذم حتی یاد اوری گذشته هم عذابم میده 

من تو تایپیک های سال پیش بانو بودم 

خیلی از بچه ها ز اذیت های مادر شوهرم میگفتم فکرشون پیش من مونده بود و وقتی میگفنم یهو فوت شد. باورشون نمیشد 

حتی گلایه هاش هم ناحقه بود همسرم میگه چی میشد ناخق بود کوتاه میومدی تا دل مادرم شاد بشع تا الان ازت متنفر نبودم 

قبلا حق رو به من میداد اما از وقتی مادرش فوت کرده انگار تمان بدی هاش رو هم با دلسوزی و اه و حسرت یادش میاد 

اصلا اسم مادرش میاد جبهه میگیره و خواهر شوهرم بکووووب متن سازی میکنه و اینکه من مادر شوهذم اذیت میکرد بهش احترام میزاشتم و‌خودم رو سر همسرم خالی میکردم و پیش همسرم هر حرفی به مادرس میگفتم اما بع خود مادر شوهرم احترام میزاشتم

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
سلام دوست عزیز شرایطی که شما قبلا داشتیدمورد ازار بودید وراه اشتباه غر زدن رودر پیش داشتین درواقع شم ...

میگم تا میگم خیرات بدیم 

میگه دلم نمیخاد تو به مادرم خیرات بدی اون از تو دلشکسته رفت 

تا عمر دارم ازت متنفرم و نمیبخشمت

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
سلام عزیزم. ببین مشکل کجاست؟ یک چیزی این وسط هست. چرا احترام نمیگذاره به خانواده شما، چرا به خواستت ...

سلام بانو ارتمیس جان والله الان شهرستانیم ۳ روز خونه پدرم بودیم اندازه یه دنیا احترامشو میگیرن ولی خداشاهده خونواده ۱۰۰برابر خونواده خودش احترامشو میگیرن .دیگ اونجا نموندمو برگشتم خونه پدرشوهرم .بخدا اصلا بهم خوش نمیگذره .خب ادم تا کی تنها بره خونه پدرش یا اصلا چرا بی احترامی کنه .از خودش میپرسم میگ من اخم نکردم .خواهرو برادر دعوتم کردن نرفتم چون میدونم تلخش میکنه ازم .

نمیدونم چیکارکنم ۸سال ازدواج کردم .دیگ به احتما ۹۹درصد کنار بکشم .خب اخه خداقبول میکنه من ۱۵روز خونه پدرشوهرم باشم خب خونواده خودم چی .خیلی ناراحتم بخدا 

۲۱.۳.۰۱شروع
سلام بانو ارتمیس جان والله الان شهرستانیم ۳ روز خونه پدرم بودیم اندازه یه دنیا احترامشو میگیرن ولی خ ...

با اجازه از بانو آرتمیس عزیز.

رز عزیزم سلام.

بعضی اوقات یک عدم تعادل در رفتار و یا حتی احساس ما (هر چند مثبت)تبعاتی رو به همراه داره.

شما اگر به فرزند خودت هم زیادی محبت کنی ،بیش از اندازه از سر دلسوزی ،محبت و نگرانی ناشی از اون کنترلش کنی ،رفتار خارج از انتظاری رو دریافت خواهی کرد.

نه تنها از همون فرزند که فرزندان دیگرت هم رفتاری غیر اون چه که شما مورد انتظارت هست، از خودشون نشان خواهند داد،در مقابله با همون عدم تعادل رفتاری و یا احساسی شما.

احساس من این هست که شما یک محبت افراطی و یک وابستگی عاطفی شدید به خانواده خودتون دارین.این رو لازم نیست به زبان بیارید .همسرتون داره اون رو دریافت میکنه.

از طرفی خانواده شما هم یک توجه و محبت خارج از تعادل نسبت به همسرتون دارن،که البته از سر بزرگواری ست،ولی همیشه یک رفتار خوب (افراطی)نتیجه خوب زیادی نمیده و گاهی بر عکس عمل میکنه.

وحالا پیشنهادی که من به شما دارم:

تمرکزت رو از روی خانوادت بردار.نه با حرف که با عمل.خودت رو درگیر کار ،کلاس، بچه ها و...کن.

تمرکزت رو بیار روی خودت و بچه ها.به خودت برس ،با بچه ها بیرون برو :پارک ،پیاده روی،خرید....

تو این مرحله اصلا و ابدا به تغییر روابط با همسرت فکر نکن.عادیه عادی.به خودت برس ،خوش رو باش ،اما بهش توجه زیادی نکن.

حواس خانوادت رو هم به  سمت خودشون هدایت کن:پیشنهاد بده یه قسمتی از خونه رو مثلا بازسازی کنن،تغییر دکوراسیون بدن،ببین چی لازم دارن پیشنهاد بده به فکر تهیه اون بیفتند،و....

و یه مقدار روی افزایش عزت نفس خودت و خانوادت به صورت مجزا برنامه ریزی کن.

این روند ممکن هست بیش از یک سال طول بکشه تا همسرت متمایل به تجدید نظر در رفتارش بشه.

اون موقع میتونی خیلی نرم و نامحسوس روابطت با همسرت رو تقویت کنی.

همه چیز باید به مرور سر جای خودش قرار بگیره.

فقط مواظب باش در هیچ کدوم از این موارد افراط و تفریط نداشته باشی.

میگم تا میگم خیرات بدیم  میگه دلم نمیخاد تو به مادرم خیرات بدی اون از تو دلشکسته رفت  تا ...

ناراحت شدم برات به حرف هاش اهمیت نده 

مادر گور به گور شدش تا زنده بود راحتت نمیذاشت حالا هم که مرده بازم دردسر خدا کمکت کنه