2777
2789
عنوان

عقل و بی عقلی

| مشاهده متن کامل بحث + 143956 بازدید | 940 پست
سلام عزیزان . یکی از بی عقلی های این روزای من اینه که مدام میرم همسر سابقمو چک میکنم یعنی ازهمون رو ...

من یه پیجی معرفی کردم در کنار صحبت های بانو اونم میتونه بهتون کمک کنه صفحه ۳۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ناامیدنباش اگه امکانش روداری برو وزارت اعتراض کن وقبلش بااونایی که قبلاقبول شدن واعتراض ک ...

سلام عزیزم 

بله بهم گفتن چند نفری 

قصدشو دارم ولی خیلی دلم روشن نیست که تاثیری داشته باشه حالا من شانسمو امتحان میکنم

ی صلوات‌برای حاجتم‌میفرستی ممنون
سلام دوستان من یک سوالی دارم  چجور کینه همسرم رو نسبت به خودم کم کنم؟ من قبلا مادر شوهرم اذیت ...

خواهش میکنم جواب بدید بجای لایک

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...

سخنرانی اقای قرائتی رو گوش دادم.                                    میگفتن با مردم با عدالت و احسان رفتار کنید.                      با پدر و مادر عدالت لازم نیست . عدالت یعنی تعادل .             اگه پدر بهت گفت احمق منم بگم ‌؟نه اگه مادر فحش داد منم بهش برگردونم ؟نه    پس تعادل تو رفتار با مردم لازمه همین حرفای بانو ارتمیس مصداقش 

سلام بانو ارتمیس و دوستان

راستش من برام یه سوال پیش اومده اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم من ی دوستی دارم اهل ف..اا..ل گرفتن اینچیزاس ف.. ا ..ل قهوه منظورمه تصمیمای مهمشو برااساس اون انجام میده مثال میزنم اگه کاریو بخاد شروع کنه ف.. ا.. ل میگیره اگه گفت بده انجام نمیده دیگه خودش میگه خیلی مشنری داره تو این چند سال برام ف..اا..ل گرفته خیلی حرفاش راست بوده من قکر میکنم این خانم پیشگو افتاده رو مدار زندگی ایشون ایشون باورش دارن واسه همین بعضی حرفاش درست درمیاد حالا میخاستم نظر شما رو بدونم 

دوستان اگه تجربه ای دارید ممنون میشم بگید

خدایا شکرات برای همه چیز

سلام دوستان خاهشا کمکم کنین خیلی درمونده شدم 

من نامزدم هنو عروسی نکردیم 

برادر من طی ی اتفاقایی افتاد بیمارستان یجورایی ازمرگ نجات پیداکرده بود همه فک و فامیل خودمون و زنداداشم اومدن ولی خونواده شوهر من ینی جاریام اینا نیومدن اصلا و من خیلی خجالت کشیدم پیش خونوادم و داداشم 

بخاطرارزش نذاشتنشون 

ومن اونوقع گفتم ک اونام ک اگ مریض اینا باشن نمیرم عیادتشون 

بنظرتون کارم درسته یانه؟ 

البت برادرشوهرم مریض بودنرفتم عیادتش

خودمم حس بدی داشتم دو دل بودم ک برم یانرم ولی اگ میرفتم خودمو سرزنش میکردم ک چرا رفتی 

حالا نمدونم کاردرست چیه

سلام دوستان خاهشا کمکم کنین خیلی درمونده شدم  من نامزدم هنو عروسی نکردیم  برادر من طی ی ...

به نظر من اصلا به خودت استرس نده و بی خیال باش

اگه یه روزی گله کردن به جای گلگی و ادامه دادن بحث بگو اه من فکر میکردم شما رسم ندارین برید عیادت مریض برای همین مزاحم نشدم

من خیلی دیر به این نتیجه رسیدم که با هر کسی باید مثل خودش رفتار کرد،فداکاری و از خودگذشتگی خوبه به شرطی که آدمو ساده فرض نکنن

لطفا همین اول زندگیت تاپیکهای آرتمیس عزیز رو بخون و قوی شو

به جای خودخوری راه حل درست مسائل پیش اومده رو یاد بگیر

تو خیلی موفق تر از مایی هستی که بعد یه عمر آزمون و خطا دانایی رو به دست آوردیم

فکر کن بری عیادتش و اونا هم ذوق کنن یه گوشه قلبت و ذهنت همش بهت پالس میده که چرا خودتو کوچیک میکنی

و تو مجبوری پیش نامزدت هی غر بزنی... و شروع یه بحث

سعی کن  اینجور مسائل رو خودت حل کنی و اونو دخالت ندی، مردا اکثرا طرف خانواده شون رو میگیرن یا اگه بهت حق بده و ازت حمایت کنه پیش خانواده ش بساط دلخوری راه میوفته

یا باید خوب باشی به خاطر خدا و جواب بدی‌ها رو با خوبی بدی یه عمر مثل من  ولی بازم کم میاری آخرش 

یا اینکه برای بقیه همونی باش که هستن

البته منظورم این نیست و بیفتی باهاشون، تو اینجور موارد مثل خودشون باش و به دل نگیر که اذیت بشی

افوض امری الی الله...

به نظر من حرفای آرتمیس عزیز تو تاپیکهای قبلی به قدری راهگشاست که اگه کسی واقعا بخونه و عمل کنه اصلا دیگه سوالی براش پیش نمیاد بپرسه

لطفا وقت بذاریم و به خاطر خودمون بخونیم... 

افوض امری الی الله...

بانو آرتمیس گرامی سلام 

من کسی هستم که خیلی وقته پیگیر مطالب شما هستم 

چندین بار هم ازتون تشکر کردم 

باز هم میگم ممنونم که بی چشم داشت ما رو آگاه کرید 

الان یک سوال دارم که ممکنه خصوصی تلقی بشه ، خودم حس میکنم این طور نیست ، بهر حال در صورت اینکه حس کردید خصوصیه براحتی ایگنور کنید هرچند می‌دونم که شما همین کار رو میکنید 

سوال من اینه که لایف استایل شما در سوشال مدیا به چه صورته؟ 

البته فکر کنم قبلا گفته بودید که اهل شیر کردن چیزی در اینستاگرام نیستید هرچند مطمئن نیستم 

خیلی دوست داشتم شما یک پیج داشتید و مطالب تونو اونجا شیر میکزدبد. 

یا مثلا می‌فهمیدم چه کتاب های دارید میخونید

یا کلا چه مطالبی مورد علاقه و توجه شماست 

من گاهی میام یک استوری بذارم بعد میگم نکنه فلانی بخودش بگیره یا نکنه فلان فکر رو راجع بهم بکنن

حتی چندین بار خواستم پاکش کنم اما نتونستم 

خوشحال میشم در این مورد هم صحبت کنید. ❤️ پیشاپیش از توجه شما سپاسگزارم🥰

به نظر من اصلا به خودت استرس نده و بی خیال باش اگه یه روزی گله کردن به جای گلگی و ادامه دادن بحث بگ ...

خیلی ممنون از پاسخت عزیزم 

اره منم سعی کردم مثل خودشون باشم نیومدن و منم نرفتم عیادت برادرشوهرو جاریم .. 

و اینک درسته نرفتم عیادت ولی یجوری حس خجالت و پشیمونی داشتم ک اینجور باشم

و اینم بگم  جاریام از من خیلی بزرگترن  ولی دیگ روی احساساتم وایسادم نرفتم 

الان ینی من کارم درسته بنظرت پاییز جان؟؟؟ 

ی مشکل دیگ هم اینک اگ من اینجور باهاشون مث خودشون رفتارمکنم فردا پس فردا نامزد منم اگ ی اشتباهی کنن خونواده من حتما عوضشو درمیاره مثل من، واس اون چیکار کنم  ؟

خیلی ممنون از پاسخت عزیزم  اره منم سعی کردم مثل خودشون باشم نیومدن و منم نرفتم عیادت برادرشوهر ...

ببین عزیزم من 44 سالمه و تجربه خودمو گفتم

از اینکه یه عمر در مقابل بدیها و کم کاریهای دیگران کوتاه اومدم و بازم خوبی کردم

ولی وقتی کارد به استخونم رسید و فقط سکوت کردم نه اینکه هیاهو کنم، همه به زبون اومدن که چرا اون آدم سابق نیستم

تو اطرافیانت رو بهتر میشناسی

و خوندن تاپیکهای آرتمیس خیلی کمکت میکنه اول زندگیت

قرار نیست گارد بگیری ولی یادت باشه زیادم خوب و سربه راه باشی و از حقت بگذری میشی همون شیشه تمیز که بقیه همیشه منظره روبرو رو میبینن ازش

گاهی تمیز و شفاف بودن باعث میشه دیگران تو و حقوقت رو نادیده بگیرن

من هر چی ضربه خوردن از خوبیهام بوده، ولی الان بیشتر سعی میکنم خیرم به کسایی برسه که واقعا چشمداشتی ازشون ندارم

انقد که از خودی خوردم... 

یادت باشه هر کاری برای هرکسی میکنی به خاطر خدا باشه تا تو دلت سنگینی نکنه، خدا خودش جبران میکنه

در این موردم ببین صلاحت کدومه بری و اصلا به این فکر نکننی که بهت بی محلی شده پیش خانواده ت

به نامزدت گله کنی و اسباب دلخوری بشه

یا خودتو بزنی به اون راه مثل خودشون... 

افوض امری الی الله...
بانو آرتمیس گرامی سلام  من کسی هستم که خیلی وقته پیگیر مطالب شما هستم  چندین بار هم ازتو ...

عزیزم آرتمیس تو تاپیک های قبل در مورد تغذیه شون،برنامه روزانه شون،نوع پوشش و کتاب‌هایی که خوندن خیلی مطلب دارن... 

افوض امری الی الله...
ببین عزیزم من 44 سالمه و تجربه خودمو گفتم از اینکه یه عمر در مقابل بدیها و کم کاریهای دیگران کوتاه ...

اره فکر مکنم اگ برم ازم تشکر نمیکنن ک هیچ منو ساده فرض میکنن ک ..

منم نیومده بودن اصلا چیزی نگفتم انگارچیزی نشده...که گله کنم چرانیومدین 

گفتم توعمل نشون میدم ک ناراحت شدم ازکارتون 

ممنون پاییزجان واقعا تجربه هاتون خیلی به دردماها میخوره من ۲۰سالمه و بی تجربه ..خیلی خوشحال شدم تجربتونونو دراختیارمون میزارین 😘