2777
2789
عنوان

بچه م عجیب غریب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 40 پست

والله تو این دوره و زمونه واسه هر سالی باید یه بحران اسم گذاری کرد. بحران دو سالگی بحران سه سالگی بحران هفت سالگی بحران ده سالگی بحران یازده سالگی بحران چهارده سالگی بحران ...... خسته شدم. بقیه اش باشه فردا. البته خودتون میتونین ادامه بدین تا هشتاد سالگی پیش برید تا ببینیم چی پیش میآد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اسباب بازیاش بازی میکنه؟ با کسی بازی میکنه؟ ارتباط میگیره،،علاقه ی بیش از حد به یه وسیله خاص ندار ...

اره بازی میکنه و ارتباط و ایناش خوبه خداروشکر یه بچه شاد و بازیگوشه 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
بچه منم همین بود .دیگه خیلی بدتر بی قراری میکرد . میزد منو . و کلی گریه و...بردم دکتر . دارو داد

چه دارویی ؟ منم چند روز دیگه میخوام دکتر ببرم بخاطر یه موضوع دیگه البته 

شاید کمبود آهن داره کمبود آهن بدخلق و کم خواب می کنه

چند روز دیگه دکتر میخوام ببرم بگم چک آپ بنویسه 

ازمایش شیش ماهگیش کم‌خونی نداشت قطره اهنش هم سروقت دادم

همسن پسر منه. وقتی میخوام پوشک کنم یا لباس تنش کنم فرار میکنه البته با خنده. وای که اگر چیزیو خواست ...

اینم بعضی وقتا میخنده و فرار میکنه میخواد بازی کنه بعضی وقتا کلافه س به خودش میپیچه

چه دارویی ؟ منم چند روز دیگه میخوام دکتر ببرم بخاطر یه موضوع دیگه البته

قرص و شربت داده . متخصص کودکان .

گفتش همیشگی نیست . یه مدت بچه میخوره  روح و روانش ارامش پیدا میکنه . بعد اروم اروم قطع میکنن .

اگه نخورن در اینده خیلی  روشون تاثیر بد داره .

خیلیا میترسن فکر میکنن وابستگی میاره  یا بده . ولی بچشون به سن نوجوانی و بلوغ رسید و نتونستن جلوشو بگیرن تازه متوجه میشن که چه اشتباهیی کردن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

قرص و شربت داده . متخصص کودکان .گفتش همیشگی نیست . یه مدت بچه میخوره روح و روانش ارامش پیدا میکنه . ...

خواهرزاده منم adhd داره از بچگی دارو خورد الان بهتره ولی بهتره از روانشناس کودک هک مشورت بگیری عزیزم فقط به نظر یه دکتر بسنده نکن چون سنش هم خیلی کمه

پسر منم همینه . گاهی یه پامو میزارم رو سینه اش تا بتونم پوشک کنم😬

منم🤣🤣 یا یه ساعت براش فک میزنم و چرت و پرت میگم تا حواسش پرت شه

شما از پوشک نگرفتی؟ 

منم🤣🤣 یا یه ساعت براش فک میزنم و چرت و پرت میگم تا حواسش پرت شهشما از پوشک نگرفتی؟

نه. هنوز حرف نمیزنه . حس میکنم آمادگیشو نداره وگرنه دیگه برام سخته بغلش کنم بشورمش. اونم گاهی دستوپا میزنه انگار وزنش دوبرابر میشه

نه. هنوز حرف نمیزنه . حس میکنم آمادگیشو نداره وگرنه دیگه برام سخته بغلش کنم بشورمش. اونم گاهی دستوپا ...

دختر منم نمیاد دستشویی بشینه جیش کنه خسته م کرده