2777
2789
عنوان

چی بگم به دوستم🤦‍♀️🤦‍♀️

126 بازدید | 8 پست

دوستم قبلا بهم گفته بود نمیدونم چندم آبان عمل بینی داره 

یادم رفته بود من کلا 

الان پیام داده نگرانتم چیزی شده که حالمو نپرسیدی من که بهت گفته بودم عمل دارم 

ولی من از بس دغدغه دارم تو زندگیم و فکرم مشغوله واقعا یادم رفته بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چی بگم بهش که ناراحت نشه؟

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

بگو ب یادت بودم عزیزم

گفتم یکم از عملت بگذره یروز بهت زنگ بزنم یا همدیگه رو ببینیم

نمیخواستم اوایل عمل مزاحمت بشم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم رفته عمل الان🤣🤣

اگه واقعا یکی به آبجیم پیام نمی‌داد خب معلومه نارحت میشد

بگو گوشیم خراب بود 

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                                      https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

لزومی نداره راضی نگهش داری

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

نباید ناراحت بشن بخدا ادما انقدر درگیر زندگی خودشونم آنقدر دغدغه و گرفتاری دارن که حد نداره نباید از همچین مسئله ای ناراحت بشه

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار 
بگو ب یادت بودم عزیزمگفتم یکم از عملت بگذره یروز بهت زنگ بزنم یا همدیگه رو ببینیمنمیخواستم اوایل عمل ...

آخه فک کنم‌ خیلی وقت گذشته🤦‍♀️ حتی تاریخشو یادم نیس

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

نباید ناراحت بشن بخدا ادما انقدر درگیر زندگی خودشونم آنقدر دغدغه و گرفتاری دارن که حد نداره نباید از ...

به خدا از بس ذهنم درگیره هیچی تو ذهنم نمیمونه

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛