2777
2789

انگار اون لحظه که کل دنیا علیه ت شدن بدنت هم داره باهات دشمنی می‌کنه 

الان دلم میخواد قشنگ گریه کنم بلکه خالی شم اما ...☹️🤦🏻‍♀️🥲

سرشکِ گوشه گیران را چو دریابند، دُر یابند🩷🌸
و خدا پیاز رو افرید
درخواست دوستی قبول نمیکنم😊خواهرم برگرد زشته نرو بشین همه تاپیک هارو بخون من ممکنه مشکل دوستم هم اینجا تاپیک بزنم ولی اینجا مال دو نفره واسه اینکه شناسایی نشیم 

اب بخور اشکات تموم شدن😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب پسرم بعد از چند روز بدحالی گفت پیتزا میخوام بردیمش فست فود مورد علاقش که فضای بازه یهو سرفه کرد سینش دردگرفت با این سنش دستشو مشت کرد رو سینش و غذا نمیتونست بخوره درست. قلبم با این حرکتش اتیش گرفت نمیتونستم گریه نکنم غذامو قورت میدادم اشک میریختم بغضمو بده پایین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
دیشب پسرم بعد از چند روز بدحالی گفت پیتزا میخوام بردیمش فست فود مورد علاقش که فضای بازه یهو سرفه کرد ...

چرا آخه 🥺

چه بعضیاتون دل خوشی دارین 

خیلی من که نودونه درصدم خندست 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
دیشب پسرم بعد از چند روز بدحالی گفت پیتزا میخوام بردیمش فست فود مورد علاقش که فضای بازه یهو سرفه کرد ...

بخاطر سینه درد پسرت ؟؟یعنی با دارو خوب نمیشه؟؟ان شاءالله حالش خوب میشه نگران نباش

اره شده وقتی مادربزرگم خبر فوتشو شنیدم خیلی خودمو کشتم جیغ زدم زار زدم حتی تو ماشین که داشتیم میرفتیم فقط جیغ و گریه ولی رسیدیم اونجا خواستم جلو خاله هام که دیدم از من بدترن خودمو نگه دارم رفتم اونارو بغل کردم به حرفاشون همراه با گریه گوش دادم بعد از چن ساعت که گریمو نگه داشته بودم و خودشم دیگه نمیومد و حرفم نمیتونستم بزنم قلبم زد نصف بدنم رگش گرفت داشتم میمردم😐🥺بعد دوباره خاله کوچیکم که یکماه نمیگذشت از ازدواجش و مثه خواهرمه که رسید من باز گریم نمیومد دیگه که یکم بعد حالم بد شد باز دیگه از بعد همون چن ساعت لعنتی انقد گریه کردم انقد خودمو کشتم ولی فایده نداشت نه خالی شدم نه اون اومد...

شاید همه حرفام ربط نداشت به تاپیکت اما یهو یادش افتادم یاد بدترین روز زندگیم برا همین گفتم شاید سبک بشم گفتم که قلبم درد نگیره😭😭😭

دلم میخواد فقط بشینم به اونروزا فک کنم😭😭😭😭

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
بنظر من غروره که نمیزاره گریه کنی؛مخصوصا اگه از دست کسی ناراحت باشی وبرا خودت ارزش قائل باشی سخته گر ...

ببین آدم مغروری نیستم حداقل از نظر خودم نیستم 

الان دلم میخواد گریه کنم خیلی 

ولی بدنم یاریم نمیکنه انگار خنثی شده دیگه عین خیالش نیست 

من از دست هیچکس ناراحت نیستم همش برمیگرده به خودم