2777
2789
عنوان

شده تاحالا بخواین گریه کنین اما نتونین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 35 پست
اره شده وقتی مادربزرگم خبر فوتشو شنیدم خیلی خودمو کشتم جیغ زدم زار زدم حتی تو ماشین که داشتیم میرفتی ...

ببخشید ناراحت شدی 

ناامیدی و ناراحتی مسری 🥺🤦🏻‍♀️

سرشکِ گوشه گیران را چو دریابند، دُر یابند🩷🌸
ببین آدم مغروری نیستم حداقل از نظر خودم نیستم  الان دلم میخواد گریه کنم خیلی  ولی بدنم ی ...

یکی از دخترای فامیلمونم همین حرفارو میزنه میگه نمیتونم گریه کنم. والا نمیدونم چرا اینطوریدشما من که اشکام آماده ن لامصب دوس ندارم ولی متاسفانه سریع چشمام پر اشک میشن. اه اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ناراحت شدی  ناامیدی و ناراحتی مسری 🥺🤦🏻‍♀️

🥺اشکال نداره گلم

اره واقعا مسریه

باز یاد اون وقتا افتادم بعدا فهمیدم یه کسی بوده که نگام میکرده موقع گریه هامو زمین خوردنام و پا به پای من ناراحت بوده به اینکه فک میکنم حس خوبی میگیرم😅

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

🥺اشکال نداره گلم اره واقعا مسریه باز یاد اون وقتا افتادم بعدا فهمیدم یه کسی بوده که نگام میکرده م ...

🤍🌱

خوبه داشتن چنین آدمی تو زندگی 

یکی از دخترای فامیلمونم همین حرفارو میزنه میگه نمیتونم گریه کنم. والا نمیدونم چرا اینطوریدشما من که ...

هعی اینم شانس منه🤦🏻‍♀️🥺

بخاطر سینه درد پسرت ؟؟یعنی با دارو خوب نمیشه؟؟ان شاءالله حالش خوب میشه نگران نباش

کرونا گلم. بخاطر شرایطم. خودم کرونا دارم پسرم داره. حامله ام و 4 روز دیگه دخترم دنیا میاد کسی نیست که قرنطینه بشم و دخترمو نگه داره همع چیزم گره خورده 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
هعی اینم شانس منه🤦🏻‍♀️🥺

مردادماه امسال اولین سالگردمامانمه.بخاطر کرونا ازدستش دادم

این یک سالی حتی یک قطره اشک هم نتونستم بریزم.با هیچ روشی نتونستم گریه کنم.....خیلی سخته خیلی سخت

خدایا بی نهایت شکرت
مردادماه امسال اولین سالگردمامانمه.بخاطر کرونا ازدستش دادم این یک سالی حتی یک قطره اشک هم نتونستم ب ...

این یه نوع فشار عصبیه 🥺🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم تاپیکاتون قفل بود میشه بگید تعبیر خواب حاملگی مادرتون چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
تعببر خوبی نداشت عزیزم 

چقدر بعد تعبیر شد؟

نگران شدم😭😭

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم