2777
2789
عنوان

از دوس پسرای سمی تون بگید 😂💔

371 بازدید | 32 پست

مال خودم ۳ بار بهم خیانت کرد تو ۴ سال هر سه بار هم با دوستام یه بار هم با دختر خالم😂😂💔

درمن هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم مقابل یکیشون سمی بودم (چون سنم کم بود به چیزایی گیر میدادم که بعدا فهمیدم الکی بوده)

چرا همیشه بقیه سمی باشن؟😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حیف نیس راجع ب اون سما حرف زد؟

بره بدرک🧘🏿‍♀️

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
برا دیت اول خالی اومد گفتم چرا گل نگرفتی گف جلو گلفروشی وایساده بودم فکر کردم میخوای چجوری ببری خونه ...

یا خدا😂

درمن هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری