هفته بیست و سه بارداریم دیروز احساس کردم یه کوچولو دست پام ورم کرده رفتم دکتر فشارم گرفت ده بود خوب بود خداروشکر و آزمایش دفع پروتوین یا همون ادرار بیست و چهارساعته برام نوشت ، امروز صبح هم رفتم زایشگاه فشارمو گرفت یازده بود گفت فشارت خوبه پاهامو معاینه کرد گفت ن ورم نداری ، خودمم حس میکنم دیگه ورم ندارم، دیروز تاپیک زدم یکی اومد ترسوندم گفت پره کلمپسی شدی ، از دیشب یه ریز دارم گریه میکنم از بس گریه کردم سرم درد گرفته ، چشام شدن خون بس گریه کردم ، بیاید راهنماییم کنید یه سره به خودم تلقین میکنم که نکنه راست گفت اون خانمه تو تاپیکم که پره کلمپسی شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم وقتی ورم نداری فشارت پایینه اصلا امکان نداره دیگه در اون حالت فشارت میره بالا روی ۱۴ میمونه
گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳