2777
2789
منی که دلم برای شیرین میسوخت نه شوهرش دوستش داشت نه پدرش پدرش بین همه خوردش کرد که رفت هوو آورد سر د ...

خیلی سلیطه بدجنس بود

باباش براش جونشو میداد چی میگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی به نظر من شیرین از شهرزاد دختر بهتری بود. چرا میگی سلیطه؟شهرزاد بیشتر سلیطه بود به هردو چراغ سبز داد هردو رو هم میخواست. فقط سر غرور قباد رو ول کرد و کینه بزرگ اقا‌ چ. شخصا هم از ترانه علیدوستی متنفرم .

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
منی که دلم برای شیرین میسوخت نه شوهرش دوستش داشت نه پدرش پدرش بین همه خوردش کرد که رفت هوو آورد سر د ...

خودش ب شیرین گف اگه قبول نمیکنی همین الان بهم میزنم 

خیلی سلیطه بدجنس بودباباش براش جونشو میداد چی میگی

در ظاهر اره ولی به فکر ارث و میراث خودش بود

یادت نیست تو یه سکانس بعد بچه به دنیا اومدن شهرزاد به شیرین چی گفت 

چقدر به خاطر نازایی تحقیرش کرد 

اون سلیطگیش هم عاملش سبک زندگی بوده که از بچگی داشته 

از دست دادن مادر و برادراش از اون طرف هم یه شوهری که دوستش نداشت ،بچه دار نشدن خودش 

همه اینا آدم رو دیوانه میکنه

ولی به نظر من شیرین از شهرزاد دختر بهتری بود. چرا میگی سلیطه؟شهرزاد بیشتر سلیطه بود به هردو چراغ سبز ...

تو فک کنم انقد نفرتت از ترانه زیاده به شخصیتشم سرایت کرده😂

شهرزاد مخصوصا تو فصل 2 و 3 واقعا شخصیت مزخرفی پیدا کرد

اره دیگه. تو که دیدی فشار بزرگ اقا‌ بود نه خواست خودش. چرا بعدش این همه اصرار کردی باز با اون پسره ادامه دادی. چون دلت هنوز گیرش بود. مگه وقتی با قباد بودی بعد یه مدت ازش راضی نبودی؟ به جاش شیرین ثابت قدم بود و کاملا منطقی.

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
در ظاهر اره ولی به فکر ارث و میراث خودش بودیادت نیست تو یه سکانس بعد بچه به دنیا اومدن شهرزاد به شیر ...

بزرگ آقا میخواست بگه باوجود زخمات باید محکم وایستی

خودش یجا میگف جگر منو بشکافی پر زخمه ولی همه واسم خم میشن بزرگ این شهرم

ییارم از فقر بچگیش برا دخترش تعریف میکرد 

شهرزادم طلاق گرف بچشو ازش گرفتن باباش مرد ولی باید انقد آکله بازی درمی‌آورد؟