2777
2789
عنوان

من می‌خوام شب یلدایی نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5105 بازدید | 188 پست
اسی حس میکنم برا اینکه انگ مطلقه بهت نخوره یا دشمن شاد نشی همش داری تغافل میکنیدرحالیکه همه این چیزا ...

هیچکس پشتم نیست خانوادم میگن با لباس سفید میری با کفن سفید بر میگردی

میشه واسه خونه دار شدن منو شوهرم یک صلوات بفرستید❤️🥺

این انگار دهن بینم هست

حرفای خاله زنکی بقیه رو مث طوطی تکرار میکنه

انگار یادش میدن

تو محیط زنونه بزرگ شده؟

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو خاهر و مادرش پرش کردن انداختنش به جونتوالا ندیدیم یلدایی واسه مرد چیزی ببرن یا کادو بدن تا بوده ...

من خیلی بی زبونم بخدا 😔با دو دستام دارم میزنم تو سرم 

خب این میگه باید منو ببرین خرید، چند ماهه ازدواج کردم برام یه مانتو آدمیزادی نخرید بعد بهش گفتم بریم ...

رک باش بگو وظیفه  من نیست من زنتم وظیفه ات هست برام خرج کنی ولی پدرم که نباید خرج تورو بده زنی گفتند مردی گفتند تازه شما معلومه خیلی منصفی وگرنه سه تومن تو این دوره پول یه دونه مانتوی جنس متوسط هست 

خب حالا شما این حرفای زورشون رو ب بزرگترت بگو

اونام قطعا حرصشون خواهد گرفت

چون درواقع داره برا پدرمادرت تعیین تکلیف میکنه

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

این انگار دهن بینم هستحرفای خاله زنکی بقیه رو مث طوطی تکرار میکنهانگار یادش میدنتو محیط زنونه بزرگ ش ...

آره فکر کنم بجای تستوسترون فقط پروژسترون داره 

خانواده بِکَنی هستن

اونام مشهدین؟

تو شب یلدای من‌ شوعرم واسه من لباس زمستونی گرفت ما هم برای اون گرفتیم همه چی 

با سبد میوه و طلا و اینا

شام نمیدن دسر و چای شیرینی میوه دادیم ما

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

چه شوهر ببخشید پر رویی 

بگین ما رسم طلا داریم 

اگر طلا میگیری خودم هم انتخاب کنم 

منم چرم میگیرم 😐

خدا صبر بده بهتون بار این شوهر و خانواده اش

اگر خواستن بیارن شما عصرانه بگیرین 

شام اصلا ندین 

خودتونم یه کت تک مردانه غیر چرم بگیرین کافیه

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

آرد تو دهنته نمیتونی جواب بدی؟؟

چرم میخواد بگو چرم بخر تا ماهم بخریم

کفش میخواو بگو کفش بخر تا بخریم

۱۰بار تاکید کن باید ‌طلا بیاری ما رسم داریم و باید بیاری

خوراکی یلدایی هم‌بگو باید بیارید فقط شام‌ما میدیم بگو رسم داریم

کیک و شیرینی و آجیل و میوه باید داماد بیاره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
باور کن رفتم یواشکی تو پیامک حسابش دیدم چند ده میلیون پول داره ولی به من قسم میخوره که ندارم برو. از ...

باباتو دیگ کی هستی 

مگ خانوادت تورو از جوب پیدا کردن خیلی ببخشید دور از جونت 

استارتر خودت واقعا غرور نداری؟ برین به این عوضی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عزیزم باید خیلی قوی و با‌ سیاست باشی از پس این ادما بر بیای خدا کمکت کنه… اگه قرار شد پذیرایی کنین با توجه به وضعیتی که کفتی در نهایت سادگی ولی با روی خوش و‌احترام برگزار کنین که آتو دستشون ندین دیگه وقتی خودشون کادوی قابل توجهی نیارن نباید توقع پذیرایی انجنانی هم داشته باشن …ولی نمیتونی بگی نیان بد میشه… همسرتم کفت برام یلدای کت بخر باید با خنده شوخی میپرسیدی اونا چ کار کردن برات…

بابام خودش حقوقش بزور میرسه ۲۰ تومن بعد باید کل حقوق ماهسون بده به یک شب شام☹️

رسمشون اینطور نی که خانواده دوماد همه چی بخرن بیارن خونه خانواده عروس 🤔

آخه ما شب یلدا پسر داییم اینطور بود همه چی داییم خرید برد خونه خانواده عروس 

خب حالا شما این حرفای زورشون رو ب بزرگترت بگواونام قطعا حرصشون خواهد گرفتچون درواقع داره برا پدرمادر ...

به مامانم بگم جوش میزنه غصه میخوره کاراشو بدونه ولی بی‌خبر هم نیست از زندگیه من😔