2777
2789
عنوان

تورو خدا دارم دیوونه میشم باردارم بیاید😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ورم کامل خوابید دیروزم اصلا محسوس نبود

من دو تا بارداری داشتم ورم میکردم شدید مخصوصا سر پسر حتی سایز پام یه سایز بزرگتر شده بدد مجبور بودم به جا ۳۹ ۴۰ بخرم یا انگشترم گشاد بود خیلی طوری که سایز دسم شد ورم تو بارداری طبیعیه فقط برنج و ماکارونی و نمک کمتر کن من انگشنا پام این قدر ورم کرده بود که راه میرفتم درد میگرفت هیچی هم نشد 

دکتر نگفت برا چی ورم و فشارتون بالا بود

ببین من خودم قبل اینکه ازمایشم رو دکتر ببینه خودم میدونستم چی هست ولی دکتر من یه اخلاقی داره حتی بدونه قراره یه ساعت دیگه خدای نکرده بمیری چیزی نمیگه و انقدر بهت روحیه میده که درجا حالت خوب میشه

توهم سعی کن اصلا به حرفای بقیه توجه نکنی و زیاد توی نت دنبال بیماری و درمانش نباشی، اگر روحیه ادم خوب باشه هیچی نمیشه انشالله صحیح و سالم نی نی رو بغل میکنی

جواب آزمایش و هنوز نیومده

عزیز چیزی نیست منم دادم . دیگه فشار خوب بالا ۱۵ باشه اون ازمایش مثبت نشون میده. شما ک فشارت پاییتم هست. الکی اشک نریز. 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چرا برای ادن خانوم؟ استارتر این همه رفته دکتر ، تست فشار داده و ازمایش داده اینا رو قبول نداره. بعد ...

اره خیلی حساسه استارتر ولی تو دوران بارداری بعضی خانوما حساستر میشن و بیشتر تمایل به احساساتی شدن و گریه کردن دارن

اره خیلی حساسه استارتر ولی تو دوران بارداری بعضی خانوما حساستر میشن و بیشتر تمایل به احساساتی شدن و ...

بله استارتر زیادی حساسه ، باید ب علایمی روحی ک الان داره خیلی توجه کنه، همین گریه کردنای الکی تو بارداری، میشه افسردگی پس از زایمان. استارتر سطح روحیتو ببر بالا

خدا داده خودشم نگهدار بچت و خودت باشه، ب خدا ایمان داشته باش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من هر دو بارداریم پره آکلامپسی بودم فشارم مدام بالا بود ۱۵ یا۱۶ بود قرص فشار متیل دوپا میخوردم و گیاه خواری کردم و بارداری اولمو تا هفته۳۸ رسوندم بارداری دومو تا هفته۳۴ تازه دیابت بارداری هم داشتم از ورمم فقط دمپایی میپوشیدم واسه بیرون هیچ کفشی پام نمیرفت.

الانم پسرام خداروشکر سالمن