2777
2789
عنوان

تورو خدا دارم دیوونه میشم باردارم بیاید😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 39 پست

شما ازمایش دادی 

فشارتم ۲بار گرفتن خوب بوده

بعد گیر دادی ب حرف یکی تو دنیای محازی.

کوتا بیا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش منم داشتم اگر فشار خونت پایین باشه مشکلی پیش نمیاد، پاهای من به اندازه ای ورم میکرد شبیه توپ فوتبال میشد دکتر قرص داد کتترل شد الان ۳۶ هفته رو تموم کردم

نمونه بیست و چهار ساعتها رو باید ببرم آزمایشگاه فردا هنوز جواب آزمایش حاظر نیست

ای بابااااا

با حرف اون به نفر اینقد بهم ریختی ؟ متاسفم برای اون خانومه واقعا

ولی شماهم فکرای منفی نکنید این همه ادم‌میگن نرماله فشار و ورمم تو بارداری هست مهم اینه تحت نظر دکتر باشی

به خدا دارم میمیرم 😭😭😭😭 آخه بدونی من حاملگیم معجزه بود

خب عزیز این همه گریه و جوش الکی بدون شک، تو ازمایشت بدون تاثیر نیست. 

خدا داده خودشم نگه میداره گریه چیه 

لوس نباش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ای بابااااا با حرف اون به نفر اینقد بهم ریختی ؟ متاسفم برای اون خانومه واقعا ولی شماهم فکرای منفی ...

چرا برای ادن خانوم؟ استارتر این همه رفته دکتر ، تست فشار داده و ازمایش داده اینا رو قبول نداره. بعد گیر داده ب حرف اون بنده خدا.

مقصر استارتره

مرسی فدات شم ، از چند هفته ورم کرد مال شما

فک کنم هفته ۱۸ بود فشارمم روی ۱۵ بود زود کنترلش کردم اولا شما مطمعن نیستید دوما همه بیماری ها اینقدر که توی نی نی سایت بزرگ میکنن سخت نیست مطمئن باش اگر اروم باشی و بدور از استرس هیچی اتفاقی نمی افته

هیچوقت کسیو اینجور قضاوت نکن , اگه شرایط باردارشدم منو می‌دونستی و زجرایی که من و ناامیدی‌های رو که ...

باشه قضاوتت نمیکنممم برو بیشتر گریه کن فشارت بیشتر بره بالااا

..  عقلتو به کار ببند الان وقت لوس بازی و گریه نیست

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.