2777
2789
عنوان

تا حالا کسی سایه یا چیز عجیب دیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 60 پست
وای 😐 خب به شیخی دعا نویسی چیزی نگفتین؟

یکی از دوستای خانوادگیمون کسی رو معرفی کرد با انرژی اونا رو ازمون دور کرد ،ولی سه شب بیچارمون کردن تا برن

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستای خانوادگیمون کسی رو معرفی کرد با انرژی اونا رو ازمون دور کرد ،ولی سه شب بیچارمون کردن ت ...

یکی از فامیلای مادرم هم کوتوله هارو میبینه ولی خب اونا موکلاشن

من تو بیداری ۴بار به چشم دیدم ....نامزدم برام وان یکاد گرفت دیگه ندیدم...

طولانیه حوصلم نمیکشه تایپ کنم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
شب تولد خواهرم بود مادرم تمام فامیلو دعوت کرده بود شب بود منم همیشه با بچها تو کوچه بازی میکردم رف ...

تا دلت بخواد داد فراوووون

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

یه نصف شب بیدارشدم دیدم بالشم نیست ربع ساعت دنبالش میگشتم بعد اومدم بدون بالش بخوابم دیدم گذاشته شده ...

خدایی جدی میگی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من نمیدونم فیسشون چطوریه ولی ازشون میترسم خیلی

صو تاشون تو دهن آدم نمیمونه جزئیاتش،من سه تاشون دیدم بالا سرم بود یکیش،یکی تا دیدمش پشت ستون قائم شد یکی شونم سایشو دیدم یکم اونور تر سمت راستم بود 

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡