2777
2789
عنوان

یکی هست تهدیدم میکنه💔🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 30 پست
چطور اولش نه شماره ای ازت داشته نه آدرسی نه چیزی بعداز ازدواجتون چطوری خونتون رو پیدا کرده ؟ همه چی ...

نه من اصلا نگاشم نمیکنم خودمو میزنم به ندیدن اتفاقا من اصلا گذشته ی بدی نداشتم باایشون هم رابطه ی دوست دختری دوست پسری نداشتم حتی یکبارم ندیدمش

ولی اون چون خودش فقیر بود شوهرم به نسبت اون وضع بهتری داره فکر میکنه من برا پولش بودم و باید زندگیموخراب کنه🤦‍♀️

💍♥️

عزیزم ما ک نمتونیم واست کاری کنیمفق تنها مگ خدا کمکت کنهاول اینک اون خودش از شوهرت خیلی میترسه چون ه ...

من کلا نگاش نمیکنم از سمتی میدونم شاید شاید اون باشه ۱۰۰متریشم رد نمیشم

من هیچوقت ندیدمش پس چیزیم باهاش نداشتم

ولی میترسم عکسامو داشت قطعا از پروفایل و پست اینا بره یچیزی سر هم کنه با پیح فیک بده به شوهرم بعد دلیت بزنه یه تهمتی دنبالم بزنه🤦‍♀️

💍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما ک نمتونیم واست کاری کنیمفق تنها مگ خدا کمکت کنهاول اینک اون خودش از شوهرت خیلی میترسه چون ه ...

بهترین مکانیزم دفاع حمله اس

ت هم تهدیدش کن ک تحویل اگاهی میدیش

یا اگ شوهرت بفهمه دندون ت دهنش نمیزاره

یا واقن نفرینش کن

چمیدونم خدتو فق ترسو نشون نده

ت هم بش پرخاشگری کن

هنوز در خونت زد میشه من بودم با لنگه کفش و جارو دنبالش میوفتادم تا جون داشت میزدمش تا بفهمه مردیکه هرزه

بعدم هیچ گهی نمتونه بخوره تو فقط انکار کن جلو شوهرت بگو دروغ میگه مزاحمم میشد چون من باهاش رفیق نشدم  اینجور میکنه

بگو اون پول هم یادم نمیاد چجوری کارت ب کارت شده

نه من اصلا نگاشم نمیکنم خودمو میزنم به ندیدن اتفاقا من اصلا گذشته ی بدی نداشتم باایشون هم رابطه ی دو ...

چن باز جیغ داد بکش بگو زنگ میزنم پلیس

تا بفهمی دنیا دست کیه 

اون واقن میترسه

من کلا نگاش نمیکنم از سمتی میدونم شاید شاید اون باشه ۱۰۰متریشم رد نمیشممن هیچوقت ندیدمش پس چیزیم باه ...

نمیدونم چقدر ب خدا و ایمه اعتقاد داری

ولی من میرسم ب بن بست فق خدا رو صدا میزنم واقعا جواب میده

بببین اینک ت برای مشکلت اومدی اینجا چون جز ما ادمای غریبه کسیو پیدا نکردی ک حرف بزنی

ولی کاش بجای اینک ب ما میگی ب خدا بگی 

حضرت زهرا رو صدا بزنی

شایدم مسخرم کنی ولی من هرموقع ایشونو صدا زدم جواب رد نداده بهم قربونش بشم

بگو گ و ه نخور هر کاری خاستی کن تا دهنتو باز کنی شوهرم از وسط نصفت میکنه نقطه ضعف نشون نده بفهمه ترسیدی روش باز میشه و هر کاری ازت میخواد 

منم یکی تهدید میکرد بعد اینکه عقد کردم 

بعد یه مدت دید بی محلی میکنم و ترسی ندارم گورشو گم کرد

تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍

من کلا نگاش نمیکنم از سمتی میدونم شاید شاید اون باشه ۱۰۰متریشم رد نمیشممن هیچوقت ندیدمش پس چیزیم باه ...

همیشه مامانم میگه بدون اراده خدا برگ از درخت نمیوفته

خدایی ک روزی رسان همه است 

حتی مورچه ایی ک بین دوتا تخته سنگ باشه خدا از دل اون خبر داره و رزقش رو میفرسه

اینجوری خداییی رو داریم

بعد تو اومدی از بنده اش کمک میگیری

نمیدونم چقدر ب خدا و ایمه اعتقاد داریولی من میرسم ب بن بست فق خدا رو صدا میزنم واقعا جواب میدهبببین ...

اعتقاد دارم خیلیم ازشون خواستم‌کمکم‌کنن ولی حس میکنم هیشکی دستم. نمیگیره😔💔

ببین میدونی اصلا ابدا سمتم نمیاد یا چیزی بهم نمیگا از دور مکث‌میکنه نگام میکنه چ تنها چ با شوهرم‌بعدش میره این عصبیم میکنه چه دلیلی داره هرجایی‌برم و اون باشه وایسه🤦‍♀️میترسم از این وایسادنش

💍♥️

بگو گ و ه نخور هر کاری خاستی کن تا دهنتو باز کنی شوهرم از وسط نصفت میکنه نقطه ضعف نشون نده بفهمه ترس ...

اون اصلا سمتم نمیاد جز همون دوسال پیش یکبار پیام داد تهدید کرد دیگه پیام نداد چون خطمو نداره فضای مجازیم ندارم

فقط هرجا میبینم مکث میکنه خوووب نگام میکنه بعد میره‌میترسم شوهرم بو ببره 🤦‍♀️

💍♥️

تو اینستا بود گفتم که فامیل دوریم خیلی دور ارتباط فامیلی بریم و بیایم نداشتیم و هم محله ای هستیم درو ...

نگفتم که دروغ میگید منظورم این بود چجوری شمارو پیدا کرده اومده تا محل خونه که الان متوجه شدم نسبت فامیلی دوری دارید  بهترین کار اینکه بهیچ عنوان محل ندی آبجی  اصلا نه جوابی نه چیزی از همه جا هم بلاکش کن خطط هم عوض کنی از طریق فالورهای فامیل پیدا میکنه  یه مدت استفاده نکن همون اینستا و غیره  بهرحال به عنوان برادرت گفتم یه وقت خداینکرده گولشو نخوری که بعدها بدتر اذیتت میکنه مثلا الان بگه فلان چیز بده بیخیال شم فرض مثال میگم یه مقدار پول مثال گفتم اصلا بحث پول رو نمیکنه هدفش چیز دیگس که من نمیتونم اینجا واضح به شما بگم خودت متوجه شو بعدش که فرض همین پولو دادی دوباره شروع میکنه یه چیز دیگه تا آخرش ادامه میده که دیگه شما نه راه پس داری نه راه پیش شوهرتم بهیچ عنوان دیگه به حرفت اعتماد نمیکنه چون تو ادامه دادی  گفتم بهترین کار همینه که کاربرای عزیز هم گفتن و من بیشتر هم نخوندم نظراتشون رو محلش نزار و اهمیتی نده  اون هیچ غلطی نمیتونه بکنه فقط منتظر اشتباه تو هست برات آرزوی موفقعیت و خوشبختی میکنم ، گور پدرش تو فقط محلش نزار کاری باهاش نداشته باش و حتی روبروهم نشو باهاش.