baharadb مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 128 عنوان تا حالا کسی سایه یا چیز عجیب دیده؟ 1729 بازدید | 60 پست من ی خاطره دارم از دوران کودکیم که اصلا از ذهنم پاک نمیشهتو دوران بچگی دوتا چیز خیلی عجیب دیدمو یکی از اون دوتا موردو عمه م هم دیدهتعریف کنم واستون؟ 1401/04/29 | 14:11 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharadb مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 128 شب تولد خواهرم بود مادرم تمام فامیلو دعوت کرده بودشب بود منم همیشه با بچها تو کوچه بازی میکردمرفتم بیرونداشتم از جلوی دیوار رد میشدمدیدم سایه من خیلی بزرگ شده و تعجب کردن
آلوچه_عصبی عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 854 من ندیدم منتها این چند ماهه شبا هذیون شدید میگم ..و اینکه کسی نمیزارم انگار بخوابم مانعم میشه هی تا چشمامو ببندم ..هذیونم اینقدر شدید هست که حس میکنم مار دور گردنمه..یا اطرافم حس میکنم چیزی هست شاید هم خطای دید باشه 🎈🌼ی صلوات کوچولو برا ظهور امام زمان میفرستی ؟ مرسیییی که میفرستی ایشالله ب آرزوت برسی خوشگله 💫😁
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20452 یه نصف شب بیدارشدم دیدم بالشم نیست ربع ساعت دنبالش میگشتم بعد اومدم بدون بالش بخوابم دیدم گذاشته شده سرجاش! لایک نکنید .توروخدا
آلوچه_عصبی عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 854 شب تولد خواهرم بود مادرم تمام فامیلو دعوت کرده بود شب بود منم همیشه با بچها تو کوچه بازی میکردم رف ... خب سایه بزرگ میشه دیگه ..همیشه اینجوریه 🎈🌼ی صلوات کوچولو برا ظهور امام زمان میفرستی ؟ مرسیییی که میفرستی ایشالله ب آرزوت برسی خوشگله 💫😁
baharadb مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 128 شب تولد خواهرم بود مادرم تمام فامیلو دعوت کرده بود شب بود منم همیشه با بچها تو کوچه بازی میکردم رف ... چون خیلی با سایه م بازی میکردم قبل اون و تازه باهاش اشنا شده بودم که همچین چیزیم وجود داره شروع کردم به ادا دراوردناما هرچی اینورو اونور رفتم اون تکون نمیخورد
carazygirl عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 31916 اره بکن تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
peransa_2005 عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 122 چون خیلی با سایه م بازی میکردم قبل اون و تازه باهاش اشنا شده بودم که همچین چیزیم وجود داره شروع کردم ... خببببب این بود زندگی؟!
baharadb مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 128 چون خیلی با سایه م بازی میکردم قبل اون و تازه باهاش اشنا شده بودم که همچین چیزیم وجود داره شروع کردم ... خودم فکر میکردم اولش سایه خودمه ولی نمیدونم چرا اصلا به فکرم نمیرسید که برم خونهاز ترس خشکم زده بود