2777
2789
عنوان

همش تنهام

217 بازدید | 19 پست

از وقتی تو این خونه اومدم و ازدواج کردم همش تنهام

همه بی دلیل بامن قطع میکنن نصف کارایی که من میکنم هیچکی بر کس دیگ نمیکنه نمیدونم کی برمنم روزهای خوب شروع میشه اینور ی خواهر دارم هی روابط من و مادرم و خراب می‌کنه اینورم ی مادرشوهرم هرروز یک چیز می‌ریزه جلو در خونمون یه روز مادش سیاه رنگه یا یه روز مادش زرد رنگه همش هرروز با استرس در خونه رو میشورم انقد دیر فهمیدم نمیتونم از اینجا برم پولی ندارم که بخوام برم ولی خیلی دلم برای روزهای خب تنگ شده خیلی روزایی که همه میگفتن که چقد این دخترت خوبه گاهی آرزوی مرگ میکنم انقد دوست دارم با یکی بشینم حرف بزنم من بگم اینجوری شد اونم باور کنه اونم به حرفام گوش کنه بگه درست میگی درست میشه

خب مگه همسرت نیست ؟

همش سرکاره از وقتی فهمید پولاشو برادرش و مادرش تو مغازه دزدیدن می‌ره اسنپ بیچاره 20سال تو بازار کار کرد آخرش داره می‌ره اسنپ خیلی دشمن داشتن سخته قدر پدر مادر خوبتون بدونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ک می‌ریزه دم در مشکوکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

میدونم طلسمه بخاطر همین همه باهام بی دلیل قطع میکنن

اره از نوع مرشوش

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

میدونین چطور باطل میشه

اول از داخل خونه شروع کن بعد. در خونه