2777
2789
عنوان

تا حالا کسی سایه یا چیز عجیب دیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 60 پست

من تازه زایمان کرده بودم خیلی خسته بودم از شب بیداری چون دو شبم بیمارستان بودم بچم زردی داشت و حدود ده روز گذشته بود من تهرانم خانوادم شهرستان وداداشم مدرسه میرفت مامانم دو روز رفت شهرستان و منم به خاطر دخترم و دکترش نرفتم..مامانمم رفت که سر بزنه و برگرده..

یه شب دخترم باز نخوابید بیدار بودم تا دو شب همسرمم  پا به پام بیدار می موند نزدیک اذان بود دیدم دخترم باز گریه میکنه من پشت به دخترم خواب بودم..سرموبرگردوندم دیدم یه خانوم باچادر نماز سفید دخترمو گذاشته روپاش و یه لالایی آروم میخونه ک صداش مثل مامانم بود..منم از خستگی فراموش کرده بودم مامانم رفته با خیال راحت رومو برگردوندم که چشام هنوز گرم نشده بود یهو عین یه جرقه یادم اومد مامانم رفته سریع برگشتم دیدم دخترم به همون جهت که روی پای اون خانوم بود( یعنی کنار من نبود)  روی زمین آروم خیییلی آروم خوابیده

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه زایمان کرده بودم خیلی خسته بودم از شب بیداری چون دو شبم بیمارستان بودم بچم زردی داشت و حدود ...

دقیقااا اینی که شما دیدینو عمه منم دیده

اون شوهرش همیشه سر کار بود

میگف من دیدم دوتا خانم با چادر سفید بالای سر بچم وایستادن

دقیقااا اینی که شما دیدینو عمه منم دیده اون شوهرش همیشه سر کار بود میگف من دیدم دوتا خانم با چادر ...

من بیدار بووودم و خیلی نورانی بود و صدای اذانم از مسجد میومد..

خونه ما خیلی آرامش و برکت داره..هرکی اومده خونمون یهو میگن چه بوی عطر خوبی میاد..همیشه صدای این خانوم اذان صبح مارو بیدار میکنه اینو به هیچکس نگفتم البته پدرم و مادرمم متوجه شدن و مادر شوهرم اما ما چیزی نمیگیم

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  
هرکی ی اعتقادی داره حالا ولی من شیطانو باور ندارم

نمیدونم شیطان بود یا یه چیز پلید ولی هرچی که بود با خدا مشکل داشت.الان که باش فکر میکنم خندم‌میگیره هم میترسم هم واسم سواله که چرا به من داشت میگفت

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡