2777
2789
عنوان

چیکار کنم با نامزدم آشتی کنیم

1744 بازدید | 85 پست

من قهره باش ولی نمیاد منت کشی انقددددددد که بیشعوره

یچیز هم هست باید تا شب باهاش آشتی کنم یعنی کارم بهش گیره ...... دوسم ندارم همینجوری آشتی کنم چون تقصیره اونم بوده 

چیکار کنم بنظرتون؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش پیام بده 

سلام شطولی شکولی مکولی

بعد دیگه اگه پیام داد که ینی اشتی اگرم نداد که ینی خیلی....هستش

دیگه جز این چیزی به ذهنم نرسید

اخه خودم امتحان کردم شد

عشق سن و سال نمیشناسه یهو دیدی دلت رف 

منم با شوهرم قهر کردم

دوبار غیر مستقیم منت کشی کرد بهش محل ندادم

ظهرم اومد خونه ناهار درست نکردم اومد از دلم دربیاره جیغ زدم گذاشت رفت 😂😂

تصمیم گرفتم شامم چیزی درست نکنم🤭

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
بهش پیام بده  سلام شطولی شکولی مکولی بعد دیگه اگه پیام داد که ینی اشتی اگرم نداد که ینی خیلی. ...

آخه تقصیر اون بوده اینجور پیامم فک میکنه من از خدامه آشتی کنیم

چی بگم  نمیخوام فک کنه من منت کشی کردم یا خودم آشتی کردم

بشین فکر کن ببین یه سوالی کاری چیزی درست کن ک سر صحبتو باز کنی😂

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
منم با شوهرم قهر کردم دوبار غیر مستقیم منت کشی کرد بهش محل ندادم ظهرم اومد خونه ناهار درست نکردم ا ...

کاش اینم یه منت کشی غیر مستقیم میکرد 

با کله قبول میکردم

اره من هر وقت قهر میکنم میزارم حتی اونیای هم که باهم بدن دلشون هم میسوزه انقد کلیپ غمگین دارم که نگو ...

خدا نکشتت😂😂😂😂