2777
2789

رابطه تون چ تغییری کرده؟من همسرم به محض ورود محال بغل و بوس نکنه حتی اگه دستاش در از خرید باشه یادش میره اول زمین بذاره بعد بیاد سمت من

اما نمیدونم من حساس شدم یا دلم قبلاً میخواد مثلاً از سرکار هم بهم زنگ و پیام میداد یا محااااال بود اولویتش نباشم اما الان مثلاً بهش بگم بریم بیرون میگه تا بیکار بشم یا تا فلان کار انجام بدم قبلاً. اگه اب دستش بود زمین میذاشت البته اگه کل روز نشه بیاد بریم بیرون وقتی میاد خونه میگه بپوش بریم حتی اگه یک شب باشه

انگار یه موجی اومده همه رو با خودش برده

همه مردا اینجوری نشدن ؟

البته شرایط شما و خودمو میگم راضی کننده ست

ولی همه خانوما ناراضی ان

یا بقیه الکی ادای ناراضیا رو در میارن ؟

نمیدونم واقعا

من دلیلش رو فضای مجازی و کانال ها و گروه ها و جمع های آزاد دختر پسری میبینم

متاسفانه خودمونم داشتیم که کنسلش کردم

اکیپ دوستانه با ده تا دختر و ۱۰ تا پسر مجرد معنی نمیده بعد ازدواج

متاهل باشن باز یه چیزی

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینارو میگم که دلت قرص بشه شوهرت دوستت داره و فکر و خیال نکنید .

من کتک خوردم ،فخس شنیدم ، توهین ، تهدید ، دروغ ، پنهان کاری ، بددهنی، همیشه طلبکار هست یعنی منو مقصر داره همیشه الکی داستان رو به جوری میگه که بخدا الکی منو مقصر کنه ، خرجی ندادن شارژم رو ب زور میده بخدا اونم باید بگم واگرن اگه نگم هم عین خیالش نیست ، خرج نمیکنه برا چیزای واجب هم که خرج میکنه مثل خورد و خوراک هم منت میزاره .

معتادی و......

و هزاران خواسته های کوچک برام شده آرزو .

ولی یک بچه دارم اصلا شرایطم جور نیست که جدا بشم واگرن و روحی برام مونده و نه جسمی .

دعا کن بتونم زندگی کنم کم آوردم دارم خفه میشم .

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
اینارو میگم که دلت قرص بشه شوهرت دوستت داره و فکر و خیال نکنید .من کتک خوردم ،فخس شنیدم ، توهین ، ته ...

متاسف شدم اما مطمنم ۵۰ درصد رفتارها یک همسرت برا اعتیاد چی میکشه

متاسف شدم اما مطمنم ۵۰ درصد رفتارها یک همسرت برا اعتیاد چی میکشه

قبلاً اعتیاد بود الان قرص مصرف میکنه

اینجا نمیتونم بگم همش میترسم شناسایی بشم

در هر صورتی از اعتیاد و یا قرص هم که هست

من دارم نابود میشم .

و اون داره فقط عذابم میده .

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم