2777
2789
عنوان

چیکار کنم با نامزدم آشتی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 85 پست
منت کشی نکرد که باز پرسی میکرد

پس معلومه بدجور شمشیر از رو بسته

سر چی دعوا کردین

تو بهتر میشناسیش میدونی شرایط چجوریه 

بنظر خودت ببین چکار کنی چی بگی ممکنه اشتی کنید

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

سرد باش حرف بزن 

تنها چیزی ک باعث افتخارمه تو این همه سال زندگیم امیدیه ک هنوز ب خدا دارم با وجود همه ی دردام بازم اسمشو میارم و ب خودش پناه میبرم...ازوقتی ک ب دنیا اومدم مادرزادی مشکل مجاری داشتم پنجسال تموم هیچکی از مریضیم سردرنیاورد درنهایت مشکلموفهمیدن و عمل شدم تو این مدتم اکثرن روزام تو بیمارستان گذشت و زیر سوروم و امپول جون میکندم و دلم ب دستکش دکترا خوش بود ک اگه دخترخوبی باشم و گریه نکنم بهم ازاونا میدن تا توشون و بادکنم و بادکنک داشته باشم تو اون شدت مریضیم بابام دوتا دستامو با قاشق میسوزونه هنوزه ک هنوزه جاش هست (بعداز خوب شدنم زندگیم با پدر عصبیم ادامه دار شد جوری ک از شدت استرس لکنت زبون گرفتم و با زور حرف میزدم یکم ک بزرگ ترشدم ب مادرم خیانت کرد و ب کوچیک ترین چیز گیرمیداد تا مادرمو از خونه بندازه بیرون از کتک بگیری تا فحش بارمون میکرد  چندبار میخاس مامانمو بکشه واسه منی ک تنها فرد زندگیم و مادرم میدونستم دیدن اشکا و اذیتاش خیلی سخت بود از یطرفم خودم و اذیت میکرد آبروی مامانمو برد تو فامیل با عموم رفته بود خاستگاری  ب مادرم تهمت مریضی زده بود درحالی ک هیچیش نبودبعدشم معتاد میشه و وضع مالیمون روز ب روز بدتر و همیشه هم فامیلای مادرم مسخرمون میکنن و ماام بخاطر پدرمون همیشه سرخورده میشیمو سرمون پایینه میدونم مهم نیستن ولی وقتی اسمش میاد انگار غرورم له میشه و بغض کل گلومو میگیره وقتی ک تو این جو زندگی بزرگ شدم ک با ی اقایی اشنا شدم شده بود دلخوشیم امیدم پناهم ک بعداز 9 ماه تصادف میکنه و فوت میکنه قصدمون جدی بود حتا دوسداش خانواده ها بفهمن من بخاطر پدرم مخفی میکردم بعداز خبری ک ازش شنیدم کلللل دنیا خراب شد رو سرم ب جرات میتونم بگم پنججح روز تموم لب ب یقاشق غذاهم نزدم فقط میخابیدمو با فکرا و خاطرها و غم نبودنش دیواااانه میشدم ولی بازم گریمو تو خودم حبس میکردم تا یوقت مامانم شک نکنه😔یکسره فکرخودکشی میزد ب سرم از یطرفم پدرم بهم زورمیگفت و با اخلاقش اذیتم میکرد بهتره بگم بیشتر دلتنگ ترمیشدم🙃اخه من همش با خیال اون بود ک این زندگی و تحمل میکردمو اهمیت نمیدادم ولی دیگه نبوداگه اینارو برات نوشتم فقط بخاطر اینکه من با وجود همه ی این حال خرابیا ب خدا امیدوارم چرا تو نباشی رفیق؟ امیدوارباش شاید فصل بهارزندگی ماام برسه🌈❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر تاپیک قبلم 

همه تاپیک هاتو خوندم

اخی عزیزم چقدر کوچولویی

ببین این شوهرت خیلی فاز لاتی و مردونه داره😂

خوشش میاد زورگویی کنه همش

یعنی چی بهت گفته میخام عروسی بگیرم تو دخالت نکن زبون درازی نکن🤕

بنظر من باهاش چند روز قهر باش ن پیام بده ن زنگ بزن

الانم یه پیام بده بگو خستم کردی

دیگه اعصابمو خورده از دست کارات و زورگویی هات  واسم اعصاب نذاشتی با این قهر واشتیهای الکی

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
آخر خودم باید عادی رفتار کنم انگار چیزی نشده

چرا انقدر کوتاه میای مگه ازش میترسی

این از الان داره واست خط و نشون میکشه منم منم میکنه فردا توی زندگی مشترکتون بدتر میکنها

سعی کن رابطتونو درست کنی فردا واسه خودت مشکل میشه عزیزدلم

همه تاپیک هاتو خوندم اخی عزیزم چقدر کوچولویی ببین این شوهرت خیلی فاز لاتی و مردونه داره😂 خوشش می ...

اوهوم خیلی زورگو و قلدره

دوس داره همش حرف حرف خودش باشه 

چرا انقدر کوتاه میای مگه ازش میترسی این از الان داره واست خط و نشون میکشه منم منم میکنه فردا توی زن ...

آخه منت کشی نمیاد و  ناز نمیکشه 

اگه بخوام کوتاه نیام میبینم دو سه هفتست قهریم همینجوری الکی الکی

آخه منت کشی نمیاد و  ناز نمیکشه  اگه بخوام کوتاه نیام میبینم دو سه هفتست قهریم همینجوری ا ...

چی بگم والا خدا کمکت کنه گلم